Muistellaanko mun blogivuotta 2013 ?!!No niin, jatketaas mukavia muisteloita. Kuvittelin tätä blogimuistelovuosipostausta alkaessani, ettei mulla ole nyt sen kummempia kuvia tai juttuja kerrotavana ollenkaan. Mutta löytyyhän niitä onneksi kuitenkin. Siis näitä pinnallisia juttuja. Se on kyllä jännä, miten tälläisistä kuvista tulee itselle mieleen kaikkia muuta mitä on kuvanoton aikaan tapahtunut. Aika hauskaa!
HEINÄKUU
Me lomailtiin miehen kanssa KAIKISTA töistä!!! Lomaa oli siis päivätöistä molemmilla. Sen vuoksi ei tullut edes hirveästi kuvailtuakaan mitään. Me vuokrattiin lasten kanssa mökki Yyteristä ja nautiskeltiin siellä mahtavista sannoista ja säästä. Minä en tahdo lapsia viedä vielä näin pieninä lentokoneeseen ollenkaan ja matkustellaan ulkomaille heidän kanssaan sitten myöhemmin, kun ovat vähän kasvaneet ja saavat pysyviä muistojakin reissuista.
Porissa on niin magee hiekkaranta, joka pesee monet aurinkorantakohteetkin, i know, been there. Itse en enää pidä yhtään mistään lomakohteista, missä on edessä vain rannalla makoilua, sekä turistikrääsämyyjien välttelyä. Mut eiks oo mahtavaa, että ihan täältä kotimaasta löytyy vastaava rantakohde? Ilman niitä myyjiä:) Toinen on varmasti tuo kalajoen sannat, mutta siellä oon käynyt vain teininä jollain festareilla, joten kokemuksia siitä en voi kertoa.

Me oltiin myös niin onnekkaita, että meidät pyydettiin mökkeilemään ystävän toimesta. Sekin oli todella mahtava kokemus! Päästiin saunomaan, grillailemaan, kalastelemaan...Lapsille jäi ihan varmasti hienot muistot tuostakin reissusta. JA paljon kuvia ainakin tuli napsittua tuolta mökiltä.
ELOKUU
Me tehtiin neljästään ystävien kanssa matka Varsovaan. Apua mikä ökyhotelli meillä olikaan! I-h-a-n mieletön aamupala tarjolla joka päivä sekä kuoharia ja vodkaa tarjolla mielin määrin. HALOO, aamusta?! (niin ansaittu.)  Aamupalatarjontaa on sanoin ees vaikea kuvailla, mutta sanottakoon, että siellä oli kokki joka aamuna ja hän valmisti mm.kananmunat haluamallasi tavalla ja jälkiruoaksi (onks aamupalalla jälkiruoka?) oli valko/maitosuklaapaloja ja monenlaisia leivoksia! OMG! Jonkin verran oon matkustanut, mutta tämmöistä aamupalatarjoilua en oo nähnyt KOSKAAN! Siis tuonne hotlaan uudestaan!
Shoppailtiin Euroopan suurimmassa ostoskeskuksessa, sekä tottakai tutustuttiin historiaankin, mies kun aikamoinen 2. maailmansotatietäjä ja ylipäänsä muutenkin maailmanhistoriasta kiinnostunut. Muakin se yrittää opettaa, mutta jos ei kiinnosta niin ei...


Murkun huoneeseen kiinitettiin tavalliset mustat sangot hyllyiksi ja niihin liimailin tarroja koristeeksi. Keittiön saarekkeen kanteen liimasin liitutaulutarraa. Meidän poitsun ekaluokka alkoi sillä aikaa kun oltiin Varsovan reissussa. Mummo tuli meille kotiin huolehtimaan kaikesta, meidän ei tarvinnut murehtia mistään ollessamme kaukana. Meidän hassu, pieni ekaluokkalainen:)
Säilöttiin kesänmakuja ja tein ihan ekaa kertaa vadelma- ja omppuhilloa omista tarpeista.

SYYSKUU
Hmm. itse asiassa, syyskuussa taidettiin vaan ottaa vähän rennosti!


Hah, no ei sentään! Tottahan mä tuunailin ja sisustelinkin. Paljon vietettiin aikaa puutarhassa vieläkin, lämpimän syksyn ansiosta. Pääsin osallistumaan SINI-tuotteiden yhteistyöproggikseen ja siivousjutut olikin testissä ahkerasti. Ja kovassa käytössä ovat tietty edelleenkin. 
Habitare-messuille pääsin "kutsuttuna esiintyjänä." Oli ihan hurjan mahtava nähdä ja tutustua omiin blogikollekoihin. Mahtava saada kasvot bloggaajille! Hurja tunne oli, kun mua tultiin sinne varta vasten katsomaan!!! Enkä mä nyt moiti sitä hotellimajoitustakaan, aamupalalla oli mukava istua rauhassa. Sekä päästiin vihdoin tutustumaan ja moikkaamaan kavereita ja heidän uutta kotiaan ihastelemaan. Heidän Mauri-koiraansa vähän ihastuinkin :)

Tehtiin työporukan naisten kanssa firman sponssaamana linkkarireissu Ikeaan. Sieltä mukaan tarttui uusi lasikantinen tietsikkapöytä. Aluksi se oli olkkarin nurkassa, mutta nyt se on jo muuttanut yläkerran aulaan. Muovinen kenkähylly pääsi kylppäriin säilömään saippuoita sun muita tarpeellista. 


LOKAKUU
Löysin murkun huoneeseen kivat viikonpäiväliitutaulutarrat. Mun toiveena oli, että hän kirjoittelisi niihin muistiinpanonsa, ikkunoiden sijaan.  No ei oo kyllä onnistunut! Täällä on kuulkaas tälläkin hetkellä poitsun huoneen ikkunat täynnä jotain atk-koodikieltä, mitä en koskaan tuu tajuamaan. Onneksi on kirjoiteltu sentään ikunatussilla.
Kokkailin talijuttuja linnuille ja ahkerasti ne lintuset ovatkin noita tuhonneet. Ollaan taidettu saada uusiakin asukkaita tälle markille, nyt pitää vain muistaa ensi vuonna ruokkia samaan malliin.
Yläkerran koristetakkaa sisustelin koivuklapeilla ja tähtivaloilla. Sekä vanhat ikkunankarmit, joista lasit olivat rikkoutuneet, saivat uuden värin suhumaalilla. Ripustin niihin koristeeksi vielä höyhenet ja valotkin.

Siivoilin keittiönlaatikot ja kaapit perusteellisesti ja tein mahtavia löytöjä kirpulta. Kynttilöitä poltettiin ahkerasti, ihan jokapaikassa, seinilläkin.


MARRASKUU
Niin missä se lumi viipyy?! Kirjoittelin etuterrassin liitutauluun talvisen tekstin ja sisustelin sitä muutenkin. Valoja asensin jo uloskin loppukuusta. Meinasin lyhistyä kaikkien lasten harkkajuttujen alle, niitä kun oli jo melki joka päivä. (ja on edelleen:/) Olkkariin ostin uuden maton, muistaakseni Askosta.

JOULUKUU
Ja sitä hiivatin lunta ei näy vieläkään! No, laitetaas kaihtimia kiinni ja aloin koristamaan kotia joulua silmällä pitäen. Tuunailin valoverhot ikkunoille ja koristelin feikkitakan jouluasuun. Me tehtiin kiva irtiotto arjesta ja lähdettiin ystäväpariskunnan kanssa neljästään Ouluun. Niin kiva reissu ja joitain ostoksiakin sieltä tein.

Vihdoin ja viimein otin itseäni niskasta kiinni ja remppasin pikkuneidin huoneen. No eihän se ollutkaan suunnitelmissa kuin kesästä lähtien...Lopputulos palkitsee kuitenkin, huone valmistui jouluksi, jei! 
Koristeltiin (lapset) kuusi ja alettiin joulun viettoon. Leivottiin kakkuja ja pipareita. Syötiin herkkuja! Puntarille uskaltaudun vasta tammikuussa, kun shokkipalautus arkeen alkaa.


Kynttilöitä kokeilin tehdä ihan ekaa kertaa itse. Voi mikä onni ja ilo kun ne onnistuivatkin. Näitä tehdään lisääkin!

No niin, näin saatiin pääpiirteittäin mun blogivuosi pakettiin. Oli oikein mukava tehdä tämä posti teille ja varsinkin itselle. Tuli niin paljon kaikkia mukavia muistoja mieleen. Musta on tosiaan tuntunut, ettei täällä meillä oo tapahtunut oikein mitään, mutta tätä postia tehdessäni tajusin, että onhan täällä tapahtunut vaikka ja mitä. Niin helposti ne vain unohtuu, ne kivatkin jutut!
Palaan pian ed.postin kommentteihin! KIITOS niistä:)

Ei kommentteja

Kiitos viestistäsi :)