Lamppu-ihan ite tein!Tämä lampputuunaus hommeli on ollut valehtelematta jo vuoden mieleesä, enkä oo saanut aikaiseksi siihen ryhtyä. Tarvikkeetkin ois olleet koko ajan valmiina, mutta siltikin homma on venähtänyt. Nyt viikolla (vai oliks se viikonloppuna?) otin itseäni niskasta kiinni ja aloin hommiin. Hyvä niin, sillä siitä tuli niin magee, että lamppu pääsi meidän keittiönpöydän ylle.


Ekaksi puhalsin jätti-ilmapallon. (Nyt mietin, et se ois voinut olla vielä isompikin?!) Sitten hanskat käteen ja pursotin erikeepperiä pieneen tuunaussankooni. Sekaan lorottelin vettä ja sekoitin tikulla ainekset sekaisin. Sitten vain aloin kierittämään paperinarua ilmapallon ympärille, välillä kostuttaen sitä liimaseoksessa. Hitto, eka pallo puhkesi, kun olin jo aikas hyväisesti saanut narua kieritetttyä! No, enhän mä nyt siitä lannistunut, vaan puhalsin uuden pallon ja aloin takaisin hommiin.


Mun palleroinen unohtui saunanlauteille kuivumaan (muovipussi alle!) muutamaksi päiväksi. Noiden päivien jälkeen rohkeasti puhkaisin ilmapallon sisältä ja sehän lähti ihan yhtenä kappaleena tuolta sisältä pois. Hitsi miten kätevää!
Olin säästänyt jostain vanhasta lampusta tuon valosysteemin pistokkeineen, siis toi mihin ruuvaillaan lamppu kiinni. Hah, mähän sanoin silloin, että tarvin tätä joskus vielä! Odottelin miehen asentavan tämän hökötyksen kattoon, mutta odotusaika venähti liian pitkäksi mun makuun, joten tein sen itse. Mä tykkään niin kovin nyt tuosta. Sekä ylikaiken siitä et se on itse tehty!

Eilen pääsin yllättäen  hävyttömän aikaisin töistä kotiin ja kurvailin maalikaupan kautta. Koko päivä ja iltakin osaksi vierähti keittiön välitilan parissa, mutta uskon, että lopputulos palkitsee sitten aikanaan. Ja ainakin tulee joka nurkka sieltä siivottua. Toivon mukaan keittiön uudistuksesta saatte kuvia ensi viikolla viimeistään.
Ei kyllä ole mitään herkkua elellä rempan keskellä, varsinkaan keittiön... Tuntuu kuin ihan kaikki ois rempallaan ja keitoilla sekä pitsoilla me ollaan elelty täällä, koska paistamista ei uskalla ajatellakaan ennenkuin hellantausta on valmiina pyyhittäväksi.

Meitsi heittää nyt sudit ja rätit sekä maalit pois ja alan takan ja saunan lämmitykseen.
Nyt toivotan mukavaa lauantai-iltaa sinne! 

Ei kommentteja

Kiitos viestistäsi :)