Kirppuilua!Oi vitsi, mulla oli niin kiva päivä eilen! Kuvitelkaa miltä tuntuu torstai-iltana kun pomo kysyy: "Haluatko huomiseksi pekkasen?" Hah, ai haluanko, kiitos tänne vaan, tekemistä kotona on kyllä! Siinä se torstai muuttui ihan yht`äkkiä perjantaiksi. Sitä tunnetta ei voi edes sanoin kuvailla. Illalla käänsin herätyskellon soimaan 7:00 ja lähetin pojat kouluun. Pikkytypyn vein ysiksi hoitoon, kuten oli sovittuna jo aikaisemmin. Ja simsalapim, omaa aikaa 5 tuntia!!! 
Taisin olla aika hölmö näky kierrellessäni kirppareita hymy huulilla, ei kiire niin minnekään. Ja kuka käy hymy huulilla ruokakaupassa? No mä.
Kippareilla en olekaan käynyt pitkiin aikoihin, jopa kuukausiin. Nyt olikin jo aika paikata tuo tilanne. Jo viikolla vierailin parilla ja tänään kiertelin shoppiksen ja spr:n. Kivoja juttuja löytyikin. Ja halvalla!
Mietin siinä kierrellessäni, että vaikka voittaisin lottossa pääpotin, siltikin kiertelisin kirppareita. Surullista(ko?)

Sinille löysin paketissa olevan Tangle Teezerin. Nyt on takkutukan aamut pelastettu. Ja siis 6e, näähän on kaupoissa lähes parikymppiä? Pikkujäbä sai karvalakin alle 3:lla eurolla. Okei, toi oli vähän riskiostos, en tiennyt pitäisikö poitsu tuosta ollenkaan. Onneksi huoli oli turha, tyyppi ihastui tohon täysillä ja eikös nää nyt ole vähän muotiakin?

Musta Espiritin laukku pääsi koriin pitkän olkahihnan ansiosta ja sanonpahan että on paljon kivemman oloinen kuin kuvassa, 4e. Mukava työlaukku, jonne mahtuu paljon kaikkea tarpeellista.
Itselleni ostin kirjoja, 4e kaikki yhteensä. Tykkäsin Joy Fieldingin kirjoista Syrjähyppy ja Puistokaudun naiset, joten eiköhän nääkin uppoa. 4 ekee kaikki yhteensä!

Kuvitelkaa pikkuneidin onnea, kun kiikutin nämä Brion yhdistelmävaunut kotiin. Parillakympillä löytyi Ullakolta nämä ihanuudet. En kyllä edes tiedä mitä nuo maksaisivat kaupassa, joten toivottavasti ei tullut maksettua ylihintaa. Ihan uudenveroisilta näyttävät, kankaat ja kaikki puhtaita. Neiti on muutenkin innostunut nyt hoitamaan noita baby björn-nukkejan, tai babyboogeja kuten tyttö sanoo:)
Vaatteitakin löytyi hänelle, Name It taskullinen raitamekko kesäksi ja musta sifonki hienostelumekko. Benettonin pitkähihainen päiväkotiin ja kimalle neuletakki muuten vaan. Näihin hujahti euroja noin kymppi.


Joku osaa ommella näin ihania sydänketjuja. Paikassa josta nämä ostin, oli lisääkin näitä ketjuja ja paljon muitakin itseommeltuja juttuja, mm tildanukkeja. Kannattaakin siis käydä Shoppiksella kurkkimassa! Sieltä löytyi myös lapsille kivat kirjat, joissa on cd:t mukana. Me kuulutaan itsekin tuohon kirjakerhoon, mutta meille tulee vain 3kk välein noita kirjapaketteja. Nämä pääsivät koriin 3e/kpl.
Spr:n kirpulta löytyi tähtityyny parilla ekellä poitsun sänkyyn ja sitten olikin jo aika suunnata ruokakauppaan. Mukava päivä siis kaikin puolin!


Seuraava tuunauskohdekin löytyi Shoppikselta, nimittäin peltitynnyri. Katotaan mitä keksin tästä, vai keksinkö mitään?!
En tiedä kiinnostaako ketään tämmöiset kirppupostit, mutta itsestä on kiva saada näitäkin muistiin. Sekä tykkään lukea muiden kirppisposteja. Tällä kertaa olikin aikas lapsipainotteiset löydöt, vaihteeksi kiva niin.
Apua, mun täytyisi saada muokattua tuo banneri vähän pienemmäksi, mutten enää muista miten se tehtiin?

Kivaa lauantain rentoiluiltaa!!!

Ei kommentteja

Kiitos viestistäsi :)