Keittiössä tapahtuu:)


Jesh, keskiviikko jo!!!
 Päivät töissä alkavat käydä koko ajan pitemmiksi ja pitemmiksi ja talvilomaankin tuntuu olevan ikuisuus aikaa vielä. Niin miks valitsinkaan sen noin myöhälle? Me taidetaan tuolloin vaan löhöillä, eikä sen kummemmin reissata nyt ollenkaan. Ainakin nyt tuntuu siltä. Tämä yhteinen kotonaoloaika kun jää aina arkisin niin lyhyeksi.
Alkuviikosta kotiutui Jotexin paketti ja sieltä kuoriutui meille aikuisille uusi päiväpeitto sänkyyn ja verhokangasta keittiöön. Molempiin oon tyytyväinen. Tänään heti töistä kotiuduttuani, kaivoin ompelukoneeni esiin ja mittailin verhokankaan sopivaksi ja ompelin sen. Tuntuu kuin koko keittiö olisi raikastunut pelkällä verhon vaihtamisella.


Hintaa tuolle purjerengasverholle tuli alle kymppi, joten aikas pieni sijoitus kivasta freesauksesta. Miten musta tuntuu, että meillä vaihtuu seinänväritkin useamminkuin verhot?!! Tykkään ihan hurjasti nyt tästä uudesta värityksestä keittiössä. Se on jotenkin rauhallinen ja selkeä. Siis sitähän mä hain!  Tavaroitakin tuli karsittua viime sunnuntain rempan johdosta ihan urakalla. Esille jäivät ihan joka päivä tarvittavat jutut. Saas nähdä miten kauan ne harvemmin tarvittavat jutut pysyvät poissa:)
Keittiönvälitilasta tuli muutes aivan ihana! Nyt toivon ehtiväni perjantaina maalikaupoille ja sitten saadaan teillekin lisää kuvia uudistuneesta ilmeestä.  Ajattelin aikas vaaleeta tuosta laastiseinästä, mutta harmaaseen vivahtavaa kuitenkin. Oisko teillä ehdottaa hyviä maalisävyjä? 


Lamppukin keittiöön valmistuu hiljalleen... Isosta paperinarupallosta kuullaan sitten myöhemmin lisää. En osaa/uskalla itse laittaa sitä kiinni tuonne kattoon ollenkaan. Mutta itse palleroinen onnistui ihan hyvin.

Nyt rennon (väsyneen)illanviettoon, tulispa ees tv:stä jotain katsottavaa?!

Kivaa keskiviikkoiltaa sinne :)

Ei kommentteja

Kiitos viestistäsi :)