Herra eka A:n huoneArvatkaas miten tyytyväinen nyt oon, kun lastenhuoneet ovat kuoseissaan ja ennenkaikkea tällähetkellä siisteinä. Seuraava homma niissä ois sitten vaatekaappien siivous pieneksi jääneistä vaatteista ja pieni inventaario uusista, tarvittavista vaattekappaleista.
Tämän postin kuvat ovat siis ekaluokkalaisen pojan huoneesta, joka muutti kesällä murkkupojan vanhaan huoneeseen. Tässä huoneessa ei sen kummempia remppailtu, vaan seinät saivat jäädä ennalleen. Kannettiin vaan poitsun huonekalut ja tavarat tänne. Toistan itteeni täällä blogissa, mutta uusille lukijoille infona, että seinät on vain maalattu ja valkoisesta tapettirullasta leikkelin tähtiä, jotka länttäsin liisterillä seinään kiinni.
Valkoinen kaappi on ikeasta ostettu, tietokoneelle tarkoitettu säilytysjärjestelmä. Mustat tähdet sen oviin leikkelin dc-fiksistä. Tässä huoneessa kaappi kätkee sisäänsä tv:n ja pleikkarin. Sekä niitä pelejä ja leffoja.


Äitini virkkaama "kalaverkko" säilöi katossa kymmeniä pehmoleluja vielä kesällä ihan toisessa huoneessa. Halusin sen jotenkin vielä säilyttää esillä ja kekkasin laittaa sen ikkunaverhoksi tähän uuteen huoneeseen. Saalista laitettiin myös.
Vauva-ajan triptrap palvelee koulupöydän ääressä, ei mikään turha hankinta siis, vaikkei tuo väri tänne oikein sovikaan. Tänne huoneeseen ei kuulkaas äiti pääse enää oikein sisustelemaan ja huoneessa näkyykin aikas selvästi pojan rakkaat harrastukset, jalis ja jääkiekko.
Poika keräilee kaikkien sm-liiga joukkueiden jääkiekkoja ja sain mielestäni kivan idean laitella ne seinään kiinni koristeeksi. Joo ookei, ei ollut kiva juttu kun yks painava kiekko putos yöllä kovalle laminaattilattialle...Huomenna siis kauppaan etsimään laadukkaampaa teippiä:)
Tuli muutes just mieleen, että montakohan noita joukkueita vielä onkaan?! Ja mistähän saisin poitsulle ne kaikki kiekot?!?

E-valokirjain on meillä surffannut huoneesta toiseen, mutta nyt se näyttäisi päätyvän pysyvästi tänne. Se luo kivan, ei niin häiritsevän yövalonkin. Ei 7-vuotiaskaan vielä tahdo nukkua ihan pilkkopimeässä. Ja magee cd-levyjen säilytyshyllykin siitä muokkaillaan vielä.

Leluille ja legoille yrittettiin laitella selvät säilytyspaikat, joten nyt pitäisi (!) lattiankin pysyä siistinä, kun tavaroille on omat paikkansa.

Sekä tottakai, täältäkin huoneesta löytyy liitutaulumaalilla toteutettu seinämä. Ei muutes enää oo noin siistinä mitä tuossa kuvassa...

Yöpöytänä toimii korkea metallinen baarijakkara, tuohon mahtuu just hyvin yövalo, puhelin ja vesilasi. Keittiönpöydän äärellä majailee tämän jakkaran pikkuveli, joka on aivan ihana sekin.
Who am I kidding, ei täällä oo koskaan sänky pedattuna, ellen sitä itse tee...


Tässäpä vielä pieni yleisnäkymä molempien pikkuisten huoneisiin. Ihailen tuota nyt, jo huomenna lattiat voivat olla rojujen peitossa! Kuvailu on tosi hankalaa nykyään, mulla kun se ajoittuu väistämättä aina iltaan ja keinovaloon. Tyhmiä varjoja näkyy jokapaikassa.
Tänäänkin meillä oli harkkapäivä, tällä kertaa vuorossa oli lätkä. Poitsu valittiin moseksi sunnuntaina olevaan isoon turnaukseen ja tyyppi on ihan onnessaan täällä. 
Jaahas ja sit iltapuuhiin, onneks huomenna on jo perjantai :)


Ei kommentteja

Kiva kommentti piristää aina <3