Haaste&vanhoja keittiökuviaSain Niinalta VaniljaHousesta kivan haasteen, jossa vastailen hänen keksimiinsä kysymyksiin. Kiitos paljon<3 font="">


o Parhaat kirppislöydöt  
Tähän on pakko sanoa, että tuo meidän keittiönpenkki, joka maksoi 35e. Yksin raahasin sen kassalle ja kannoin autoon. Se kun oli silloin saatava kotiin! Kotona maalasin sen ja ompelin uudet päälliset ja selkänojansuojuksen. Tämä on meillä ollut jo vuosia käytössä, joten siksi laskenkin sen parhaiden löytöjen joukkoon. Rautainen, iso työkalupakki kotiutui 4e. Sinne säilöin omia askartelu- ja tuunaustarvikkeitani ja kannoin omaan pikkukämppään. Marokkolainen savivati ilahdutti pilkkahintaan, en tosin enää muista paljonko tuo maksoi, muutaman euron kuitenkin vaan.

o Lempparisisustuskaupat
Ai maailma. Kehtaaks tähän vastata että kirppari... No ehkä ensisijaisesti tykkään edullisista liikkeistä ja niistä mitä täältä meidän pikkukaupungista löytyy. Eli minimani, Sapira, nykyään myös prisma! Jonkin verran tulee tilailtua netistä, lähinnä Ellokselta ja HM:ltä. Edullisia suosin siksi, koska vaihtelunhaluni on suuri :)

o Elämäni 10 vuoden kuluttua
Käyn edelleen päivätöissä, pikkuiset ovat teinejä ja todennäköisesti me ollaan kai jo mummo ja paappa:) Nautitaan arjesta ja matkustellaan kahdestaan ja paljon! Ollaan lastenvahteina aina tarvittaessa :) Eipä nyt mitään sen kummempia tule mieleen just nyt.

o Ikean lempparit
Ektorp-sohvakalusto. Maailman paras löhöilyyn ja leffojen katseluun. Lapsiperheessä kiva, koska päälliset ovat pestäviä ja vaihdettavia. Nykyään haaveilen kyllä jo uudesta sohvasta, jolloin tuo kalusto voisi siirtyä yläkertaan.

o Lempiruoat
Meksikolainen ja pizza. Kotiruokaa ei voita kyllä mikään!
Mä oon todella huono laittamaan haasteita eteenpäin, ajanpuutteen vuoksi haasteita jää usein tekemättäkin... Ilahdun kuitenkin aina kun mua on haasteella heitetty:)
x
Selailin tuossa tosi vanhoja kuvia meidän kodista ja lähinnä nyt keittiöstä, kun se nyt on täällä työnalla. Tässäpä teillekin muistoja, eikös ookin paljon muuttunut, vai tuntuuko minusta vaan siltä?! Eli tämän postin keittiökuvat ovat ainakin 3 vuoden takaisia!
Olipas mukava selata vanhoja kuvia, voisin tehdä lisääkin näitä muisteloita muistakin huoneista.
Huomenna sitten maalataan!
Nyt lapsille iltapalaa ja kaikki pehkuihin, itse taidan lukea kirjaa ennen unen yllättämistä...Eli pääsen pari sivua eteenpäin.
Öitä!!!

Ei kommentteja

Kiitos viestistäsi :)