Valoverhot itsetehden&pari juttuu kirpulta :)


Mukavaa maanantaita!
Me ollaan täällä lasten kanssa puuhailtu vähän joulujuttuja. Poitsun mielestä ois pitänyt jo laittaa kuusikin, mutta ei nyt ehkä ihan vielä :) Mies oli kavereidensa kanssa lauantaina lätkämatsissa ja itselläni ois ollut työpaikan pikkujoulu. Nyt oli kuitenki niin tuoreessa muistissa seuraavan päivän huono olo, joten jäin suosista lasten kanssa kotiin.
Me käytiin shoppailemassa, herkuteltiin ja käänsin olkkarin järkän murkun kanssa. Kaikenkaikkiaan mukava tavispäivä!
Eilinen oli siltikin koomapäivä?! Häh! En tajua! Ehkä myötätunnosta työkavereita kohtaan... Olin tosi väsynyt ja saamaton. Illalla piristyin sen verran, että tuunailin meille jouluverhot. Ripustin Ikean halpisharsoverhot ikkunoille ja niihin jouluvalot. Tuli muutes aika ihanat, vaikka itse sanonkin :) 


Blogikollegan vinkistä kipaistiin lauantaina anttilaan ja sieltä mukaani sain mustat minipaperitähdet. Kiinnitin ne siimalla harsoon koristeeksi. Toinen verhonpuolisko jäi kesken, koska osa siihen tulevasta valosarjasta oli rikki. Ja tottakai, niin mun tyylistä, kiinnitin sen ensin verhoon kiinni ja vasta sitten testasin toimivuuden -huoh! Eikös noiden ledivalojen pitänyt olla kestäviä... 
 Muistatteko näitä tähtiomppukynttilöitä? Haalin niitä lisää kirpulta, kun olivat vain 50snt kappale. Tällä kertaa suhautin osan valkoiseksi ja mustaksi. Jokohan nämä riittäisi meille! Yritin etsiä tuolta blogiarkistostani niitä hopanväriseksi suhuteltuja omppuja, mutta alkaa olla jo aikas paljon päivityksiä siellä, joten en löytänyt niitä ollenkaan.Liitän linkin myöhemmin, jos löydän postauksen.


Hurjan kiireinen viikko harrastusten osalta takana. Tajusin, että keskiviikon futisharkkojen aikana mulla on puolitoista tuntia aikaa käydä vaikka kaupoilla tai kirpputorilla. Vaikea arvata varmaan kumman valitsin... Kirpputorilta ostin Keep calm-taulun 9e. No joo, vähän kulunut sanonta jo, mutta sopii tuohon seinälle niin hyvin! Mulle pitää olla kaikki harkat ja ajat merkittynä muistiin, muuten me oltaisiin jääkiekkossa kun pitäisi olla futiksessa...Tai poika tanssissa ja tyttä lätkässä, mikä vaan mulle on mahdollista kun on kiire. Ekana lätkäpäivänä osasin pukea kaikki miljoona suojaa pojan päälle, mutta luistimet ois jääneet kotiin jos ei poitsu olisi itse huolehtinut :)


Aikoinaan ostin 2 RM kuoharilasia, enkä sitten koskaan malttanutkaan hakea lisää. No onneksi! Kirpulta löysin neljä lasia 2e kappalehintaan. Löytö!
Eipäs tässä muuta tällä kertaa... Eikös olekin mukavaa kun on vajaa työviikko edessä? Palaan pian kertomaan mitä uusia pikkujuttuja meille on kotiutunut, täytyy vain ekaksi vähän järkkäillä (siivota.)

Moikka!

Ei kommentteja

Kiitos viestistäsi :)