Tytön "uusi" huoneJouluähky alkaa nostaa päätään ja tänään kun ajattelin kuvailla teille tytön huonetta, otin sieltä yhden joulukoristeen jo pois. Sitten toisen. Ja lopulta yläkerrasta lähti kaikki joulujutut jo pois. HUPSISTA!
No mutta, tämän postin kuvat ovat nyt vihdoin siitä uudistetusta tytön huoneesta. Eihän täällä vaihtuneet kuin seinien värit, mutta kiva huoneesta tuli siltikin.

Mehän pyöräytettiin kesällä kaikkien lasten huoneet keskenään ja ennen kuvia huoneesta, jossa tytsi nykyään asuu, voit kurkata TÄÄLTÄ. Ennen huoneiden vaihtoa, pikkuneiti majaili talon pienimmässä huoneessa, joka oli aivan ihana sekin, tähtineen ja vaaleanpunaisine seinineen. Mutta, neidille alkoi kerääntyä tuota tavaraa ja kalustetta sen verran paljon, joten murkkupoitsu ehdotti huoneiden vaihtoa. Hän muutti sitten tytön huoneeseen, joka sittemin rempattiin HÄNELLE. Nyt täällä alkaa asiat ja huoneetkin olemaan mallillaan ja kaikki ovat taas tyytyväisiä!
Oli muutes todella nerokas idea multa (taas) alkaa remppailemaan viikko ennen joulua tuota huonetta -huoh! Maalatessahan ei kauaa mene, mutta noiden kalusteiden ja lelujen siirtelyyn sitäkin enemmän. Itseasiassa koko aulakin oli mullin mallin! Pyysin tyttöä luopumaan peilipöydästä, jolloin oltaisiin saatu järjestystäkin vaihdettua, mutta neitipä ei suostunut siihen ollenkaan. No, kyllähän mä tietty ymmärrän...!
Seinät maalasin mustalla liitutaulumaalilla ja olkkarista jääneellä jämämaalilla vetelin ison seinän, sävynä siis laasti.  Verhotankokin toki on tuossa ikkunan päällä, mutta laitoin nyt ainakin hetkellisesti siihen tuon lippuviirin vain.
Ei se remppailu kuulkaas tarvis maltaita maksaa, jo pelkällä maalilla saa ihan ihmeitä aikaan! Vaatekaappien viereen saatiin kiinnitettyä (verho)tanko, johon neiti voi ripustaa hienostelumekkojansa. Ja huomatkaa mikä kynsilakkahölmö tässä huoneessa asustaa! Vielä kun lopettaisi tuon kynsien pureskelun... Ostin kynneliä apteekista helpottaakseni tuota asiaa. Itsekin aikoinaan pääsin sen avulla huonosta tavasta eroon -yöks!
No me sovittiin, että ainoastaan tuolle vinokaton alla olevalle seinälle saa piirtää liiduilla, mutta jo eilen kun kaveri oli tytöllä kylässä, niin isokin seinä oli piirrelty :) Mitäs pienistä, pyyhitään taas!
Lidlistä ostin jo kesällä sisustustarroja huoneen remppaa silmällä pitäen ja voi onnea ja iloa, kun sain tänään aikaiseksi tällätä ne seinään kiinni. (siis tytön onnea:D) "Se on ihana." Kuvat eivät taida kuitenkaan antaa oikeutta seinälle, mutta mageita kolmiulotteisia "timanttejakin" näissä perhosissa on.

Pehmolelukokoelma majailee vaatekaapiston päällä ja sieltä ne aina välillä pääsevät leikkeihinkin.
JA näin poistutaan tästä huoneesta ja palaan taas kuvailemaan päivänvalolla. Oikein alkaa harmittamaan tämä jatkuva synkkyys ja sade ulkona. Nythän joulun jälkeen voitaisiin vaikka hypätä suoraan kevääseen?!!

Meidän tyypit ovat luistelemassa ja tyttö tuotiin just kotiin, mutta pojat lähtivät vielä kaukaloon. Meidän pikkupoitsusta aletaan nyt lätkäharkoissa valmentajan mukaan kouluttamaan mosea. Eiks se ookin maalivahti?!??
Mukavaa sunnuntai-iltaa sinne teille!

2 kommenttia

  1. Heippa! Ihania sisustus juttuka siun blogissa. Oon ihastunut tuohon tähti tapettiin jonka pohjaväri on vähän marjapuuron värinen. Tiedätkö valmistetaanko sitä yhä? Oon yrittänyt netistä ehtiä mutta ei ole ainakaan silmään osunut. Ja juuri kun olin päättänyt että tuon tapetin haluun tyttäreni huoneeseen! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei! Tämä ei ole tähtitapetti ollenkaan vaan seinät on maalattu valeanpunaiseksi ja valkoisesta tapetista leikkelin tähtiä, jotka kiinnitin sitten liisterillä seinään :) Näin sain haluamani "tähtitapetin" halvalla, poistotapettirullan ostamalla!

      Poista

Kiitos viestistäsi :)