Tv-tason muodonmuutosta


Olkkarin järjestyksen vaihdon yhteydessä alettiin murkkupoitsun kanssa miettimään, että mitäs jos toi tv oiskin jotenkin ylempänä kuin nyt onkaan. Sitä ideaa sitten pyöriteltiin päissämme ja päätettiin kokeilla nostaa yksi harkkopari ja lauta korkeammalle vielä. Nyt on tosi kiva juttu, kun voin pitää olkkarinpöydällä korkeampiakin koristehommeleita, ilman että ne täytyisi aina siirtää lattialle kun alat katsomaan tv:tä.
Meidän mielestä tästä tuli nyt tosi kiva. Tosin nyt täällä mietin, että onko tuo alempi taso jotenkin liian alhaalla? Pitäisikö sitäkin nostaa yx pykälä ylöspäin? Laitettiin siihen nyt tuollaisia korkeita juttuja hämäämään korkeuseroa ja kyllähän se nyt meille passaa. No ookoo, täytyis vissiin ostaa jo joku aikuisten tv-taso, eikä pitää esillä tällaistä omatekemää rakennelmaa...


Mulla oli tänäänkin työpäivä, toisin kuin muilla naispuolisilla työkamuillani :) Hah, valmistauduin henkisesti iltavuoroon miesten kanssa jo aamusta... No ei kai, mukavaahan meillä oli ja kun olin varautunut pitkään, iltakymmeneen kestävään työvuoroon, niin päästiinkin jo seiskalta. JEI! Ei harmita enää (kotona) yhtään! 
Aamulla käväisin lidlissä ostamassa lapsille halvat kakkoskengät talveen. Olivat muutes aika hyvänoloiset loskakengät ja halvat! Tuollaista kumijuttua tuo alaosa, joten ei kastukaan ihan heti. Suosittelen! Ei aina tarvis maksaa omaisuuksia merkkikengistä, jotka sopivat just sen yhen talven. Mä en ainakaan ole sellainen merkkien perässä juoksija.
Nämä tulivat meille kakkoskengiksi ja juurikin tuon loska/kurakelin varalle. Itselle sujahti koriin mukavat kotitossut. No kympillä! Eihän meillä mitenkään kylmät lattiat ole, koko talossa kun kiertää vesikiertoinen lattialämmitys, mutta siltikin oon aikamoinen vilujalka. Äidin tekemät villasukat on kovassa käytössä :) 
Tänä aamuna tajusin etten ole tehnyt mitään joulukorttien eteen. Hitto! Onneksi pikkuisilla oli kympinaamut ja hätäisesti yritin kuvailla jotain otoksia, ennen pihavaatteiden pukemista, mitkä voisi olla joulukorttiaineksia. Ei mennyt ihan putkeen. Tonttulakkia ei ekaluokkalainen suostunut laittamaan päähänsä ja kaikki muutenkin oli ihan kaaosta... Ja sitten tuli jo kiire. Joten sorry sukulaiset, jos ei lapsikorttia tänä vuonna tule. Yritän parhaani kuitenkin noiden räpsyjen kanssa mitä me otettiin :)


Meillä lapset lähtivät tänään mummolaan, hyvään hoivaan ja me voidaan nyt hetken rauhoittua. Miehellä on tosin huomennakin työpäivä, mutta ajattelin sillä aikaa kokkailla täällä jotain hyvää ruokaa. Tai jos en jaksakaan, niin mennään sitten vaikka ravintolaan, mitäs meillä on väliä!? Muutenkin todella ihana viikkis tiedossa, nähdään pitkästä aikaa ihanaa ystäväpariskuntaa ja tehdään pikkuinen reissu heidän kanssaan<3 nbsp="">

Palaan jo pian yhteistyöpostin kanssa, 
Kivaa iltaa:)

Ei kommentteja

Kiva kommentti piristää aina <3