Tunnelmia jouluna 2013Rauhoitin joulunajan kokonaan bloggailulta ja tietsikalla istumiselta ylipäänsäkin. Voi kuinka helppoa se olikaan, kun nyt ei vaan kävisi tavaksi :) No mutta nyt, tervetuloa meidän tämän vuoden jouluun!

Tänään mulla oli kuitenkin jo työpäivä ja mahtava paluu arkeen siis alkakoon! Paitsi että nyt jo on viikonloppu eessä. Olin kokopäivän ihan sekaisin päivistä, eikä nytkään vielä tunnu perjantailta ollenkaan. Töiden jälkeen otin imurin käteen ja keräilin olkkarin lattialta lasten saamat lahjat ja kannoin ne yläkertaan. Sekä puhalsin järkkärikameran päältä pölyt ja napsin muutaman laajemman kuvan meidän kotoa. Tai no, ei tässä nyt missään linnassa asuta kuitenkaan :) Joulukuusi ja muut jutut saavat ilahduttaa uuden vuoden ylitse, justhan mä ne vasta laitoin esille. Totuus: en jaksa miettiä mitä laittelen tilalle. 
Me käännettin keittiönpöytä toisinpäin jouluksi ja näin saatiin mahtumaan useampi tyyppi pöytään yht`aikaa.  Hitsi, sehän on kiva taas vaihteeksi noinpäin. Vaikka viekin kyllä tilaa enemmän. Mutta niin uskomatonta kuin se monen mielestä onkaan, niin itse tykkään enemmän pienestä kuin avarasta kodista. Taidan olla aikamoinen poikkeus? Joululiinat pöydällä on jo ihan tahroissa ja ne menevätkin tämän julkaisun jälkeen vaihtoon.  Me kaikki saatiin niin mahtavia lahjoja, niitä me ollaan nyt ihasteltu täällä. Kyllä se pukki vaan tietää! Itsekin innostuin repimään pakettejani auki lasteni tapaan. Arvatkaa vaan missä kunnossa meidän olkkari oli kaikkien pakettien availujen jälkeen...HUH! Kuin ei olisi ikinä siivoiltu.
Aattoaamuna käytiin tietenkin joulusaunassa ja sen jälkeen katoin jouluruoat pöytään ja syötiin masut täyteen. Sen jälkeen alettiin odottelemaan sukulaisia kyläilemään. Lapset odottelivat innoissaan pakettien availuja. Tänä vuonna pukki kävi ainoastaan koputtelemassa oveen. Viime vuonna kun mies oli pukeutunut pukiksi, pikkuneiti tunnisti hänet heti, hyvästä naamioinnista huolimatta. "Ei tuo ole oikea pukki, sehän on iskä!" Jep, se siitä.
Olin leiponut tänä vuonna baileys-juustokakkua ja tiramisurahka-kakun (joka ei ollut niin hyvää kuin edellä mainittu.) Sekä suolaiseksi tarjottavaksi tein kinkkuvoileipäkakun. 


Jotenkin tämän joulun valmistelut ja koristelutkin jäivät ihan puolitiehen. Syytän osaksi tuota vesisadetta mikä täällä oli koko joulunajan! Kyllä se lumi vain toisi ihan oman fiiliksensä jouluunkin. Tälläkin hetkellä täällä ripsottelee vettä ja käänsin kaihtimet kiinni kokonaan, samperi! Alakuvassa näkyy mun ehdoton lempparipaikka olkkarissa. Siis tuossa tuolissa voi vaikka nukkua istualleen, oon testannut! Leffan katsomisen ja lehtien selailunkin ihan best place.


Ok, tunnustan, mä oon tän postauksen aikana tehnyt taas montaa muutakin hommaa yht`aikaa, joten toivottavasti tekstissä on edes jotain selkoa. Nyt tällä hetkellä odottelen miestä kotiin töistä, meillä on leffatreffit :) =taas herkuttelua!
Palaan teidän ihaniin kommentteihin huomenna!
KIVAA ILTAA:)

Ei kommentteja

Kiitos viestistäsi :)