SIKURIINA&olkkarin uusi järkkäPääsin tekemään yhteistyötä sisustusliike Sikuriinan kanssa. Myymälä sijaitsee Hyvinkäällä, sekä nettipuoti on pullollaan mitä ihanampia sisustustavaroita. Olisin voinut nappailla sieltä vaikka mitä juttuja meidän kotiin!
Ilokseni pongasin sieltä myös tähtijuttuja, jotka ovat aina olleet lähellä sydäntäni. Ihan ekana klikkasin koriini tuon vaaleanharmaantähtipäiväpeiton. Tarkoitus oli laittaa se tuonne vieras/työhuoneen rautasängylle, mutta kokeilin sitä nyt tuohon sohvansuojaksi ensiksi. No ja siihen se nyt sitten jäi. Väri peitossa on jotenkin niin harmoninen ja rauhallinen, sekä mun mielestä se sopiikin tuohon joulun ajaksi. Harmaan sekaan on helppo heittää punaista!  Sekä se peittää sohvassa olevat tahrat, joita en laiskuuttani ole jaksanut pestä pois...
Peitto pääsee alkuperäiseen tarkoitukseensa sitten joulun jälkeen ja postailen myöhemmin lisää huoneesta, missä asustelee miehen 17-v tytär viikonloppuisin.
Eikös olekin ihana peitto! Kauan aikaa tähtitekstiilit olivat meillä kaapinperukoilla, mutta viimeistään jouluksi kaivan ne poikkeuksetta aina esille. Turha mun on tapella vastaan, i <3 nbsp="">
Ibiza tähtipallolyhtyyn ihastuin ja näin sen olkkarinpöydällä sieluni silmin ennenkuin se oli meille kotiutunutkaan. Tätä palleroista on saatavana myös isompana. Tälläkin hetkellä kynttilä palaa tuossa lyhdyssä ja tähdet loistavat kynttilänvalossa. Ihana on!
Talolyhtyfaniksi oon jo tunnustautunutkin täällä. Meillä kun nuo talot on ruuvailtu seinään, niin halusin edes yhen hökkelin olkkarinpöydälle.TÄMÄ talo kotiutui siis meille :)Monet vanhemmat lukijani tietävätkin miten paljon tykkään Riviera Maisonin tuotteista...Edelleenkin! No nyt meilläkin on Love-seat, tuoli jota en koskaan malta ostaa... Sikuriinan valikoimista pongasin alesta tämän love-tyynyn ja täten julistan toisen olkkarissa olevan nojatuolin love-seatiksi! NIH!
Sikuriinan joulutarjouksia voit käydä kurkkimassa TÄÄLLÄ. Siis tuoltahan löytää jo ihan valmiiksi pakatut joululahjahommelit, kandee käydä kurkkimassa! Esimerkiksi: 1, 2, 3,  Mulle ainakin kelpais mikä tahansa noista paketeista.
Kotiutin meille myös pitkään himoitsemani peltitähden valkoisena. Mies ruuvaili sen mun käskystäni etuterassin seinälle ja eikös tullutkin hieno?!? Kyllä tähtikodissa täytyy tähti olla myös lenkkeilijöiden ihasteltavissa?!

Eteiseen kannettiin pitkästä aikaa tuo mustaksi maalamani pöytä. Tykkään siitä, että voin kotiintullessani laskea puhelimen ja avaimet jonnekin ja ihailen niitä amerikkalaisia isoja koteja, missä on valtava eteistila, josta lähtee portaat yläkertaan ja eteisen keskellä on iso pyöreä eteispöytä. Hah, meidän pikkuruiseen eteiseen ei tuollaista saisi mahtumaan ollenkaan, mutta pöydän sain sinne kuitenkin. Sikuriinasta pongasin tällaisen mustan DAYS korin, joka säilöö nyt eteispöydällä kaikkea pientä tilpehööriä, mitä tuolle pöydälle tulee kerääntymään. Ja sitähän meillä piisaa! Meille kori tuli M-koossa, mutta tuolla liikkeessä on saatavana koreja myös isompanakin.
Tuikkukynttilöitä säilön myös tuolla pöydällä, siitähän niitä on helppo ripotella ympäri kämppää kotiuduttuani töistä.


Sikuriinaan on kotiutunut ihania kyntilöitäkin, halua yhden tuollaisen! Yritin liittää kuvaa tähän, mutten jostain syystä onnistunut ollenkaan. No mutta tässäpä suora linkki siihen... Värejä on saatavana toki muitakin! I-h-a-n-a-!
Mutta kuulkaas, meillä on nyt ihan älyttömän hiljaista, eikä mun tarvis palvellakaan yhtään ketään. Pikkuiset mummolassa, murkku isällään ja miehen tytär kotonaan. Ihan ihmeellistä ja outoakin...Yritän nauttia, vaikka jotenkin se on nyt vaikeeta?!
Tuoreimmat Sikuriinan tarjoukset saat käymällä tykkäämässä heidän nettisivuistaan TÄÄLLÄ

Ja ai niin, postaus on toteutettu yhteistyössä SIKURIINAN kanssa.*

Ei kommentteja

Kiitos viestistäsi :)