Lauantaijuttuja:)

Mahtavasti nukuttu viime yö, vihdoinkin kunnon yöunet 4-5 tunnin miniunien sijaan. Meitsi veteli noita univelkoja puolille päivää :) Nyt onkin sitten energiaa vaikka vähän muillekin jakaa...
Unohdin eilisestä shoppailupostista kokonaan tuon Maison Bellen cristmas clean pesuaineen. Se oli stockalla alessa 6e ja pakkohan tuo oli ostaa joulusiivoja silmällä pitäen. Oi mikä jouluntuoksu. Sekä tykkään noista pulloista niin paljon, että alkuperäisen aineen loputtua, lantrailen sinne toluseosta.
Iltapäivä vierähti ruokakauppareissulla. Yritän välttää viikonloppuisin kaupassa käyntiä, mutta nyt jääkaappi huusi tyhjyyttään, joten pakko oli taipua. Prisman hyllyvälejä kierrellessäni silmiini osui tämä hieno öljypurkki. Siis ihan mun sisustusmakuun sopiva! Pötti sisältää extra-neitsytoliiviöljyä ja tätäkin ajattelin täytellä sitten uudelleen alkuperäisen aineen loputtua. Purkki maksoi muistaakseni jotain 4-5e.Sain äidiltäni tämän kauan himoitsemani Hellapoliisin paksun keittokirjan. Tämä kirja oli keskisellä alessa jokunen aika sitten, mutta en itse sinne jaksanut tuon takia lähteä ajelemaan ollenkaan. Sitäpaitsi mun vanhemmat asuvat niin paljon lähempänä tuota ostosparatiisia kuin me ja käyvätkin siellä useammin:)  Ohjeet kirjassa näyttävät helpoilta ja lyhyiltä, ilman mitään turhia kikkailuja. Me like! Tein meille ruoaksi tänään tuon kirjan ohjeen mukaan hapanimeläbroileria ja riisiä. Hyvää tuli!


Viikolla meillä oli päiväkodin järjestämät joulujuhlat. Vaihteeksi kivasti toteutettu juhla, perinteisten tonttuleikkien sijaan ohjelmassa oli joulusirkus. Oli nuorallatanssijoita, akrobaatteja, eläimiä ja pellejä. Eikä mikään ylläri ollut, että meidän tytsi oli yksi pelleistä:) Ja tottakai lapset lauloivat vielä joululaulujakin. Jos tästä ei saa joulumieltä, niin ei mistään sit!Sain maalattua tänään yhden seinän tytön huoneessa sekä vielä pitäisi leipaista jonkinlainen kakku huomisia vieraita varten. En suostu kuitenkaan ottamaan ressiä, vaikka yläkerta onkin ihan mullin mallin. Olkoot. Tämä päivä hurahti jotenkin nopeasti ohi, pitäis vissiin herätä vähän aikaisemmin aamuun :)
pSSt. huoneesta tulee niin kiva :)

Mukavaa lauantai-iltaa!

Ei kommentteja

Kiitos viestistäsi :)