Kuulumisia&shoppailuja


Perjantai ja 13. Ihme kyllä mitään ihmeellistä ei oo sattunut tänään, vaikka aikamoinen koheltaja oonkin... Viime viikko on taas ollut aikamoista huliviliä, mutta nyt alkaa tuntumaan, että alan päästä tähän rytmiin mukaan. Valitettavasti olen joutunut tinkimään blogijutuista, mutta nyt kyllä tuntuu siltä, että saan nipistettyä aikaa taas tähänkin touhuun. Luojan kiitos :D Postailuja yritänkin siis tehdä useammin vastaisuudessa. Mun ongelma on se, etten ehdi kuvailemaan kaikkia juttuja mitä täällä tapahtuukaan, asiaa posteihin ois kyllä höpöteltävänä. Mutta kukapa haluaa lukea posteja ilman kuvia?!?


 Viime viikonloppuna lähdettiin ystäväpariskunnan kanssa Ouluun. Ai miksikö sinne? No okei, meidät naiset huijattiin sinne shoppailukorttia vilauttamalla. Sivulauseessa tuli sitten selville, että mehän mennään illalla katsomaan lätkämatsia! No, mikäs siinä, päivällä shoppailua, hyvää ruokaa ravintolassa (+vähän juomaa) ja se illan lätkämatsikin oli tosi jännittävä. Ihana päivä kaikin puolin! Ja junalla, kuinka helppoa! Rahaa mulla ei tuolla reissulla hirveästi mennyt, muutaman pienen hankinnan tein kuitenkin. 
Desing lettersin S-mukin, joka pääsi säilömään kyniä mun bloggauspisteelle. Tuo piste muuten tabletin ostamisen jälkeen sijaitsee nyt pysyvästi yläkerran aulassa. Nih. Pakko.


 Oulun stockalla oli tooosi paljon väkeä ja välillä ihan ahdistikin kierrellä siellä. No haloo, toppavaatteissa oltiin, kuumahan siinä tuli! Voisko siis noihin ostoskeskuksiin sun muihin järkätä jonkun narikan tms?
Sieltä ostin kuitenkin uuden tyynynpäällisen olkkariin ja pari makkkariinkin. (Niistä makkarityynyistä tulee kuvia tulee siten myöhemmin.)

Aulan bloggauspisteellä istuskelen nytkin ja viikolla en ole ehtinyt tätä konetta avata ollenkaan. Tabletilla vain oon selaillut teidän blogeja, enkä ole sillä jaksanut kommentoida, höh.... Mutta täällä ollaan ja luen kyllä!
Blogipisteelle siirtyi alakerrasta tietsikkapöytä ja jotenkin se katoaa nyt tuohon taustaansa.  Ehkäpä tuon lasikantensa ansiosta? Aikaisempi pöytä muutti alakertaan, eteiseen. Vanhimman poitsun huone on tuossa kolmion takana sekä vieressä on meidän wc&suihkutila. 

Alakuvassa on sitten meidän makkarinovi, sekä kaappi joka säilöö tv:n+ muut härpäkkeet. Tuo bloggauspiste+wc+murkun kämppä jäävät tohon vasemmalle.
Maalasin muutes nuo kaapinovien sisäpuolet liitutaulumaalilla mustiksi. Eihän niihin mitään tule kirjoiteltua sen kummoisemmin, mutta auki nuo ovet repsottavat useimmiten kuitenkin.
Oulun White Maisonissa me käytiin myös huokailemassa. Sieltä mun matkaan tarttuivat nämä ihanat mittakupposet. Alan niiin leipojaksi! Nyt täytyy vain ekaksi selvittää että paljonko on tuo 1/4 cup tai one cup...
Mä lupasin tänään illaksi tehdä vielä pitsaa ja aloittaa tytsin huoneen maalailun, hmm. kait mä ehdin vielä molemmat?!
Kiitos muutes matkakumppaneille tätäkin kautta, olipas mahtava päästä pois näistä pikkupiireistä hetkeksi :)
Ja anteeks, että kommentteihin vastailut on junnannut, en vaan oo jaksanut avata tätä  konetta viikolla!!
Muksaa viikonloppua!

Ei kommentteja

Kiitos viestistäsi :)