Jouluaatto!!!

Tulin toivottamaan oikein hyvää ja rauhallista joulua teille blogini lukijoille! Nöyrä kiitos kuluneesta ja antoisasta vuodesta, jatketaanhan ensi vuonna?! 


Mulla oli eilenkin työpäivä, joten täällä on kuulkaas vähän lintsattu siivoiluista... Ihan perusimurointi ja moppaus saa nyt riittää, kaapit pysyköön hujan hajan. Kävimme eilen illalla murkkupoitsun kanssa kuuntelemassa Törnävän kirkossa kauneimpia joululauluja ja hän sai siitä tarvitsemansa riparimerkin. Illan vietin siivoilun sijaan keittiössä leipomassa ja valmistelemassa jouluaaton ruokia.

Jouluvaloja on viritelty useisiin paikkoihin luomaan tunnelmaa. Tällä hetkellä on sauna lämpiämässä ja sen jälkeen istutaan joulupöytään. Huomenna saadaan ruokavieraaksi miehen vanhin veli, joten keittiössä kuluu osa tätäkin iltaa :)
Mutta mukavaa pikku puuhastelua ja yritän pitää stressivapaana nämä päivät! Lapset odottelevat pukkia jo innoissaan ja esittävät huippu kilttejä. Siis vain tänään :)


Nyt ehdin tekemään pikaisen jouluntoivotuskierroksen teidän blogeissa, ennenkuin sauna on valmis. Palaan vielä myöhemmin teille, kunhan hulina rauhoittuu:)Ei kommentteja

Kiitos viestistäsi :)