homadekynttilät :)

Vihdoinkin ehdin kirjoitella viime viikolla fb:ssä vilauttelemastani puuhailustani... Aloin ruoanlaiton yhteydessä sulattelemaan kattilassa säästelemiäni kynttilänpätkiä. Ostin valmista sydänlankaa askarteluliikkeestä ja noita kipposiahan täältä jo löytyykin omasta takaa, mihin ajattelin kynttilät tehdä. Valmista kynttilämassaakin ois ollut ostettavissa, mutta tein nyt tällaiset kierrätyskynttilät.
Mulla on pieni teflonpintainen kattila, missä sulattelen näitä juttuja. Ihan perunakattilassa siis nämä ei valmistu täällä. Vaikka kyllähän tuon talin saa kiehuvalla vedellä pestyä varmasti pois niistäkin?!  Puisen tikun avulla laitoin sydänlangan purkkeihin roikkumaan ja kaadoin kuuman talin päälle. Näihin purkkeihin laitoin kaksi sydäntä. Toisen kuvan kynttilä on tehty hernepurkkiin. Olisin halunnut saada siihen leimaillut tekstit, mutten löytänyt mun leimasimia mistään. Joten seuraava apu kehiin, eli dymo!
Savisiin minikukkaruukkuihin kokeilin kynttilän tekoa myös. Ekana vain täytyi tukkia se pohjassa oleva reikä. Mä toteutin sen foliopaperilla. Ja ne leimasimetkin löytyivät hetken päänraapimisen jälkeen! Hah!
Täällä vietetään palkallista vapaapäivää,  luxusta, enkä oikein tiedä miten tämän päivän nyt kuluttaisin parhaiten/tehokkaimmin... Kaupoille ei huvita suunnata, joten taidan mennä selättämään ekaluokkalaisen huoneessa vallitsevan kaaoksen:)
Moikka, palaan ihan just :)

Ei kommentteja

Kiitos viestistäsi :)