Tyttöjen lauantai ja MIKSI ihmeessä mä bloggaan???! TYHMÄ?Hellurei!

No jo on ollut kiva päivä! Mies ja poitsu lähtivät Jessen kummisedän kanssa Poriin aamusella lätkämatsiin ja me jäätiin kahden tytön kanssa. Ai että, koko päivä aikaa naisten hömpälle! Ollaan supistu tyttöjen juttuja, järkätty paikkoja ja käyty kaupoilla. Tietenkin myös lakattu kynsiä ja laitettu hiuksia.
Kuvat postissa on säälittäviä räpsyjä, mutten välitä siitä yhtään, vaan haluan saada tämän päivän tänne itselle muistiin.
Aamupäivällä lupasin tytölle kokata ihan mitä vain hänen lempiruokaansa, niin toive oli maailman vaatimattomin, hernekeittoa...Hahhaa! Lisäsin siihen reilusti ruskistettua jauhelihaa hänen toiveen mukaisesti. Tytsi söi kaksi lautasellista! Sen jälkeen tehtiin pakollinen ruokakauppareissu ja sieltä tarttui mukaan mulle yksi mieluinen *pakko saada* lyhty jouluksi. No kun maksoi vaan n. 5e!


Etuterden liitutaulu sai myös uuden kauteen sopivan tekstin. Niin ja se must have juttu on tuo merry chirstmas- lasikynttilähommeli!
Ensimmäiset hyasintit ostin myös. Prismassa oli tarjous 3kpl/3,95e ja nostelin sintit koriin joulumieltä hakiessani. (no ei tullut) Istutin yhden tuohon Greengaten kuppiin ja kahdesta pesin mullat pois ja tiputin karhutölkkiin, jossa on hieman vettä pohjalla.

Kun kotiuduttiin kaupoilta, oli jo ihan pimeää kuvailuun. Kuvasin nämä silti! Oon tänään myös miettinyt syvällisesti tätä bloggailuakin, miksi ihmeessä teen tätä hommaa? Onko tästä ees jollekin iloa? Kaikki meidän nurkat on jo kuvattu, mitä keksin muka vielä? Ketä edes kiinnostaa? Keitä tuttuja tänne on löytänyt? Ja ylipäänsä, käykö täällä ees ketään??? Mitä ihmiset/tutut aattelee musta?? Ääk!  ONKO tässä MITÄÄN järkee??? KRIISI!!!
Aloitin bloggailun aikoinaan omaksi iloksi, sellaiseksi sisustuspäiväkirjaksi, josta voin itse käydä katsomassa mitä kaikkea meillä on tapahtunut. Sekä kirjoittelin juttuja mitä meidän elämässä on menossa...Niinkus päiväkirjaa, tiedättehän? No nyt kun blogista on tullut aikas julkinen, niin se rajoittaa aika paljonkin kirjoittamista. Pakostikin.
Haluan kuitenkin pitää blogini positiivisena, inspiroivana ja itselle jonkinlaisena arkirumban pakopaikkana. Ja sitä rumbaa kun täällä meillä riittää! 


No syvälliset pohdinnat sikseen! Mietin joskus myöhemmin sitten lisää...
Ripustin piparivalot, monen vuoden takaiset jo, vaihteeksi keittiön ikkunalle. Tässä ikkunassa on jo useamman vuoden roikkunut tähtivalosarja, mutta nyt tänä vuonna ajattelin laittaa sen kodarin ikkunaan.

Minimaniin oli tullut ihania lasipurkkeja! Mä nappasin koriini tämän cookies-purkin ja täytin sen (kaupan) pipareilla. No tiedän, eipä ne tuolla esillä kauaa säily, kun lapset ja niiden kamut hoksaavat ne. Täytyy varmaan hakea yks toinenkin, pienempi lasipurkki sieltä, olivat kyllä niin halpoja!
Ajattelin leipaista pipareita ensi viikolla lasten kanssa, katotaan miten aikaa riittää?! Mutta nyt tyttelin kamu lähti kotiin ja me päästään kahdestaan siivoilemaan hänen kämppäänsä. Herkät älkää järkyttykö alakuvasta :) Voi elämä minkä kaaoksen noi ipanat saivatkaan taas aikaan...

Kyllä, täällä huoneessa asuu tyttöihminen ja voi maailma mikä kaaos tuolla nyt vallitseekaan! *puhelinkuva* 
No me mennään nyt yhessä tuumin selättämään toi kaatapaikka! (ja joo, ei oo maalattu seiniä vieläkään!) 
Tytin iltasadun jälkeen jään valvomaan ja odottelemaan miehiä kotiin. Taidanpa taas herkutella ja kattoa jotain mukavaa ohjelmaa telkusta :)
Mukavaa lauantai-iltaa!


Ei kommentteja

Kiitos viestistäsi :)