Pikkupuuhia


Viikko on vilahtanut ihan huomaamatta puoleen väliin ja aletaan taas olemaan paremmalla puoliskolla. Aamupäivisin en ole saanut kiinni oikein mistään isommasta hommasta, joten pikkuisia juttuja on puuhailtu. No joo, niiden kotihommien lisäksi tietty. Tänään kuitenkin sain aikaa yksioloon saateltuani tytön hoitoon ja poitsut olivat koulussa. Kipitin siis varastoon sprayhyllylleni (joka muutes vaatii täydennystä-taas.)
Suihkin puiset kehykset mustalla ja jätin kuivumaan.


Kirpparilta joskus ostetun tarratekstin liimasin lapsilta kähvellettyyn askartelupahviin. Väriksi valikoitui nyt tuo turkoosinsininen, vaihtoehtoina kun vihreä ja keltainen ei meille oikein sopineet :) Kiinnitin valmiin paprun nastoilla kehyksien takapuolelle ja ready!
Mulla on mennyt vähän tuo seinätekstiaika ohitse ja siitä sainkin idean tehdä tämän tarran tauluksi. En kylläkään tiedä vielä missä tuon lopullinen sijoituspaikka tulee olemaan, joten nostin sen vain aulan tauluhyllylle.

Samassa suihkutteluhuumassa sai myös Ikean tähtilamppu uuden värin. Tiedättehän ne halvat muoviset kuu-, sydän- ja kukkalamput? Uuden värin ansiosta tuokin lamppu pääsi varaston perukoilta takaisin sisätiloihin.Tuikkukynttilöitä poltetaan myös aulassa ja laitoin niitä peltiseen rasiaan lipaston päälle, ihan kädenulottuville. 


Lisää pikkuisia tuunailujuttuja tulossa piakoin. Äh, mies tuli just töistä kotiin ja katkaisi mun johdonmukaisen(?) ajatustyön... Nyt pidemmittä löpinöittä toivotan 
Kivaa keskiviikkoa! 

Ei kommentteja

Kiitos viestistäsi :)