Paniikkikakkua



Eilen illalla ollessani töissä tajusin, että se miehen syntymäpäivä onkin jo nyt! Siis kyllähän mä sen vielä maanantaina muistin... Onneksi Pääsin töistä kympiltä ja Salehan on kotimatkan varrella ja auki yhteentoista. Thank god. No en sieltä mitään lahjaa kuitenkaan ostanut, meillä ei niinkään ole tapana lahjoa toisiamme, mutta pienesti on kiva muistaa kuitenkin. Eikä sieltä kyllä olisi mitään mieluista lahjaa löytynytkään, vai oisko pitänyt ostaa vaan banaania tai joku lihaköntti :D Ostin siis pikaiset kakkuvärkit, tai paremminkin valmiin torttupohjan, tarkoituksena valmistaa miehen lempijuttua.

Pikkuneiti vietti vapaapäivää hoidosta tänään ja yhdessä alettiin kasaamaan torttua. Kostutin pohjan hyvin vaniljamaidolla ja neiti levitteli siihen (OMA)tekemää vadelmahilloa. Vatkasin vispikermaa ja sekoitin siihen philadelphia tuorejuuston, loraus mehutiivistettä, sokeria, vaniljasokeria ja noin 3dl mustikoita. Hauskaa miten leipominen ja ylipäänsä ruoanlaitto kiinnostaa pikkuisia! Annoin tytön pidellä vatkainta ja itse kaadoin aineksia sekaan.


Eihän siitä mikään kaunis tullut, mutta tuo kermaseos maistui tosi herkulta, kun kaavimme kulhot puhtaiksi suihimme. Raastoin pinnalle valkosuklaata ja tyttö totesi sen näyttävän juustoraasteelta! Aijaa?!!:)

Kannoin RM-kurpitsalyhdyt vaihteeksi keittiönpöydälle. Nuo on mun suosikit edelleen<3 nbsp="">


Nyt äkkii kakku takaisin pöytään ja kattaus valmiiksi. Ja se kahvikin pitää vielä keitellä...Oon ihan varma että mies uskoo mun unohtaneen koko päivän :D Nyt se ajoi auton pihaan, MOIKKA!

Ei kommentteja

Kiitos viestistäsi :)