Nyt se DIY-juttu :)


...joka jäi eilisestä päivityksestä kokonaan vahingossa pois. No tulihan noita kuvia siihen siltikin jo taas liikaa...! Elikkäs olen kirppareilta keräillyt näitä pieniä pärekoreja halpaan hintaan ja nyt suhauttelin ne valkoisiksi sprayllä. Tekstiä lisäsin sabloonalla ja permanent markerilla. Tämä kori säilöö keittiössä aku ankat.

Pienempään koriin laitoin kynsilakkoja, -viilat yms muut tarpeelliset tavarat. Mulla on paha tapa lakkailla kynsiä samalla kun katselen tv:tä ja niinpä tuo pikku kori on nyt helppo ottaa olkkariin mukaan. Korin tähdet ovat peräisin tytön tatuointivihkosesta. Niitä siis kiinnitetään veden avulla ja nyt mietin mihin muualle noita voisinkaan laitella...Siivoilin tänään kodarin ylä/sotkulaatikkoa, sanokaa että teilläkin on tuollainen laatikko minne päätyy mitä ihmeellisimpää roinaa?! No, sieltä löysin noita pikkuisia tuoksupurkkeja, mitä käytetään muutama tippa veteen lisättynä, tarkoituksen omaisessa kynttiläkipossa. Nyt täytyisi löytää jokin kiva sisustukseen sopiva kippo vielä! Vinkkejä?
Puisen aterinlaatikon ostin parilla eurolla kirpulta ja maalailin valkoiseksi. Nyt keräilin sinne kaikkea pientä kivaa tavaraa. Vielä en oikein tiedä minne tuon laittaisinkaan... 
Äh, tämä kone päivitti itsensä ja nyt ei sen jälkeen hiiri toimi ollenkaan! En tykkää yhtään tuosta läppärissä olevasta hiirijutusta, jotenkin sormet väsyy nopeammin! Mitä mä nyt teen? Typerä kone!!! Mun keskisormi on ihan krampissa. 
Mukavaa sunnuntai-iltaa! Minä meen nyt kohta ed.postin kommenttien kimppuun! Kiitos hurjasti että jaksatte kommata, se pitää tämän bloggailun hengissä <3 span="">

Ei kommentteja

Kiva kommentti piristää aina <3