Kynttilä-DIY


Kivaa sunnuntai-iltaa!

Ihan ekaksi kiitos kiitos ihanista kommenteista ed.postiin ja Mari-Elinalle sähköpostista:)
No mutta, mukavempiin juttuihin! Ostin taannoisella ikeareissulla lasiset tuoksukynttilät ja laatikoita siivotessani törmäsin tuollaisiin siirrettäviin numeroihin ja kirjaimiin. En enää edes muista mistä tuo arkki onkaan meille tullut. Sain ajatuksen kokeilla siirtää numeroita kynttilöihin, vähän niinkuin ne hm homen tekstikynttilät tai se TineK:n ihana, jota en malta ostaa. Voin kertoo, että hermot meni tuossa touhussa. Olipas vaikea saada kirjaimia suoraan ja monta kertaa jouduin raaputtamaan numerot/kirjaimet pois ja aloittaa uudelleen. Mutta siinä ne nyt on ja saa luvan kelvata! Ois ollut paaaljon helpompi käydä klikkaamassa hm:n nettikaupassa vastaava, hienompia koriin muutamalla eurolla :)


Kynttilänsammutinjuttu, mikälie, on viimeisin löytö kirpulta, 80snt. Siis mähän todellakin tarvin tuollaisen!


Aulassa on vaihteeksi RM tyynyt ja ensi viikolla on tulossa lisää kuvia tuosta oleskelutilasta. Samperi, nuo home-kirjaimet näyttää olevan ihan vinksvonks, että ihan piti kuva ottaa tuonkin asian huomatakseni :)


En saanut eilen illalla laiteltua niitä jouluvaloja ulos ollenkaan. Yllättäen kaikki ulkokäyttöön soveltuvat pistorasiat hukassa = miehen jäljillä jossain! Tänään uusi yritys, on muuten aikas hermoja raastavaa hommaa selvitellä takkuisia valoköynnöksiä yms. 
Äh, mutta nyt sinne ulos hommiin, moikka!

Ei kommentteja

Kiitos viestistäsi :)