Joulun toivelista by Zoco Home


Sain mukavaa sähköpostia Zoco Homen Johannalta, jossa hän ehdotti mua listaamaan vähintään 3 joululahjatoivetta ja postaamaan niistä. Surffailin heti heidän nettisivuilleen selailemaan tuotteita ja helpostihan nuo toiveet löytyivät. Tai siis aikalailla meni ylikin..Hups!Mutta minkäs teet, kun nettikauppa oli pullollaan kaikkea ihanaa!
Marokkolainen sisustyyli ja tavarat ovat nousseet suureen suosioon niin sisustuslehdissä kuin blogeissakin. Ehkäpä juuri tuo mystisyys ja tavaroiden yhdisteltävyys moneen eri sisustustyyliin ovat luoneet tämän trendin? No oli miten oli, mutta itse ainakin ihastuin jo Habitare messuilla heidän tuotteisiinsa ja jotain haluaisin ehdottomasti meillekin.
Aikani siinä selailtuani nettikaupassa, sain kuitenkin päätettyä mitkä tuotteet haluaisin meille kotiuttaa. 


Vai hetkonen, Itseassa pouffi olisi aikas ihana myös valkoisena? Tai siis tarkoitin sittenkin ruskeana? Äh, tosi vaikea valinta, voisinko saada siis nuo kaikki... Harmittelin etten osallistunut ollenkaan Casanyhteistyöhön noiden lyhty/lamppujen kanssa. Silloin ei vielä ollut tuollaiselle sopivaa paikkaa mietittynä, mutta nyt keksin mihin tuonkin ihanuuden sijoittaisin.Tarjottimiahan ei ihmisellä voi olla koskaan liikaa?  Tuo musta-valkoinen tarjotin sopisi ihan täydellisesti meille. Niin ja entäs tuo alumiininen vintage-tarjotin, oo-lalaa valtavan ihana! Kynttilöille tai ihan mille vaan...
Musta-valkoisessa keramiikkakulhossa pääsisivät hedelmät esille. Näitä tyylikkäitä kulhoja löytyy monessa eri koossakin. (Voisinkin siis haluta niitä kaikkia!)  20 -17 -15- ja 12-cm halkaisijalla on näitä ihanuuksia saatavavilla.


Töistä kotiuduttuani sipsuttelisin sisällä näillä Marrakech-tossuilla ja siirtelisin kalusteita sekä sisustustavaroita :)
No mutta, haaveitahan ihmisellä pitää olla aina! Käykäähän tekin haaveilemassa nettipuodissa sekä blogissa Shades of Zoco Home.
Zoco Home on niin ystävällinen, että tarjoaa teille lukijoilleni 10%alennuksen koodilla ZHjoulu2013 Joten nyt klikklikklikkailemaan tuotteita!
Kivaa lauantai-iltaa!

Ei kommentteja

Kiitos viestistäsi :)