Jouluinspistä etsimässäSaatiinpas vaan pieni lumikerros tänne meidänkin seudulle eilen. Siinäpä havahduin tosiasiaan, että se joulu onkin ihan just, enkä ole sille suonut vielä  ajatustakaan. Lahjatkin ovat kaikki kaupoissa vielä...Joka vuosi on tullut koristeltua kotia jouluiseksi ihan liian ajoissa ja kyllästyminen on iskenyt jo melkein Tapaninpäivänä. No juu, mulla menee aina överiksi tämänkin koristelun kanssa, vähempikin kyllä riittäisi!
(Kuvat on tosi suttuisia/vanhoja)


Yllä olevat kuvat on vuodelta 2011 ja alakuva viime vuodelta.En todellakaan ostele joka jouluksi uutta "sisustusta", vaan samoilla tekstiileillä sun muilla mennään. Osasta on tullut jo perinteikkäitä koristuksia meidän jouluun. Jotain pientä voin toki hankkia, jos on ihan pakko saada juttu...! Kuusi on meillä perin amerikkatyylinen: paljon kaikkea ja mauttomat värivalot oksilla. Mutta me tykätään ja lapset tuon yleensä koristelevatkin. Itse vaivihkaa korjailen, yhdellä oksalla kun voi roikkua useampikin pallo tai ihan mitä vaan, esim sotilaita!
Viime vuoden jouluisia posteja voit kurkkia mm. TÄÄLTÄ ja TÄÄLTÄ

Viime jouluksi tuli myös askarreltua kaikkea kivaa! Tänä vuonna en oo tehnyt mitään...Ainakaan vielä. Tässä joitain viime vuotisia askarteluja:
Muovimukeihin napsuttelin tähtirei`itimellä tähtiä kiertämään mukia ja pohjaan tein reiän valolle. Tämä valosarja oli terassilla.

Samalla tyylillä, mutta pahvimukeista. Liimasin servettejä ja koristepaperia kuppeihin. Missähän nuokin valot nyt on?!? Pakko löytää.


Vanhoista kuusenpalloista liimailin kranssin ikkunalle. Osa palloista on tehty styrox-palloista, joiden ympärille kieritin villalankaa.Ja koska olen ompelutaidoton ja malttamaton, leikkasin A4 paperista kolmioita, tein kirjaimet ja narulle reiät ja viiri on valmis. Tämä taitaa päästä tänäkin vuonna esille, niin kiva siitä tuli, eikä kaukaa katsottaessa edes huomaa että se on vain paperia. Paitsi että julistin sen nyt täällä kaikille :)

Hitsi, en vieläkään saanut inspistä, vaikka selailinkin vanhoja joulukuviani. No, eiköhän se sieltä, toivon mukaan...


Pääsin tänään aikaisin töistä ja nyt odottelen saunan lämpiämistä. Taidan köllähtää sohvalle leffan pariin lasten nukahdettua ja miehen ollessa töissä. Huomenna ois suunnitelmissa viritellä ulos jouluvaloja ja kai nuo voi jo päällekin jättää?!
Kivaa perjantai-iltaa!

Ei kommentteja

Kiitos viestistäsi :)