Jotain maalattua :)


Täällä nyt ei kyllä tuollaisissa pikkulauantai fiilareissa olla ollenkaan, vaikka nukuin niin hyvin viime yön, etten tänään ollut ollenkaan rättipoikki työpäivän jälkeen. Aloin sitten järkkäilemään ja sisustelemaan tuota meidän yläkerran aulaa kotiuduttuani ja kun sain sen suht kuvattavaan kuntoon, oli jo ihan pimeetä. Ja kello oli tuolloin vasta 16:00!!!  Miehelle lähetän plussapalloja sähköisesti täältä, hän kun oli ruuvaillut vetimet kiinni tuohon lipastoon aamupäivällä mun töissä ollessani! Hah, niinku se lukis tätä mun blogia....!


Lapset kavereineen valloittivat alakerran olkkarin ja pleikkarin (yllätys), joten sain aikas rauhassa hommailla yläkerrassa. Mietin ainoastaan siinä puuhaillessani, että miksi ihmeessä me ei tehty äänieristettynä näitä kerroksia? Syytän tästä miehen putkinäköä suunnitteluvaiheessa!No siis, lauantaina vietin niinkin hehkeän illan täällä lasten kanssa keskenään, että aloin maalailemaan yhtä kirpulle tuomittua lipastoa mustaksi. Sekä tuokin duuni keskeytyi, kun me saatiin jostain ipanoiden ne kanssa päähämme kokeilla tanssimattoa pitkästä aikaa olkkarin televisioon. Ai vitsit mut on niin helppo ylipuhua...!
Nyt tuo lipasto on onneksi valmis kuitenkin.Maalasin laatikoiden etupaneelit, no  mitä nyt ovatkaan, mustalla liitutaulumaalilla, sekä  lipaston rungot mustalla helmi-kalustemaalilla. Mahtavasti tuo musta ryhdittää  yläkertaakin! Huomenna aion vaihdella sinne jotkin tekstiilit jas kuvailla lisää siellä.
Tänään työpäivän kun puuhailin aulassa, aurinko pilkahteli hetkittäin pilvien raoista ja silloin ois pitänyt ehdottomasti kuvailla... Mutta kuka tahtoo nähdä sotkukämppäkuvia blogissa? Kun sain kaiken valmiiksi, kello oli jo viis ja ihan hämärää jo kaikkialla. HÖH! Mutta sovitaaks niin, että ette nyt katsele millään kriittisellä silmällä kuvia, joox?

Meidän aulassa palaa yötäpäivää valonlähde, joka tulee tästä jokunen vuosi sitten clas ohlsonilta ostetusta tähtivalaisimesta. Lapset näkevät käydä öisin veskissä tuon ansiosta, sekä voivat aamuyöllä kömpiä aikuisten sänkyyn :) Ei kai tuo paljon sähköäkään vie? Usein siis aamulla meidän sängystä löytyy sellainen 40 varvasta :D Mun puolesta tuon valon voisi siis sammuttaa??!


Joululehdet muistin myös tänään. Tai siis ne vanhat mitä oon itse keräillyt ja säilönyt tuohon vanhaan matkalaukkuun. Nyt laitoin niitä aulan päydälle esille selailtavaksi ja no okei tunnustan, muutama on uusikin tullut osteltua :) Ihan mahtavaa olisi kun joskus saisin aikaa noiden selailuunkin...!


Ajankäyttöä on pakko alkaa miettimään tässä meidän arkirumbassa. Silloin kun itsellä olisi aikaa kuvailuun on jo ihan liian pimeää, eikä mun kamerassa kuulkaa ole mitään lisäsalamajuttuja! Usein töistä kotiuduttuani oon ihan liian väsynyt kuvailemiseen/tuunailuun/bloggailuun. Mutta enköhän pian pääse tähänkin rytmiin mukaan? Toivotaan niin!!!

Ei kommentteja

Kiitos viestistäsi :)