Jacob`s Creek & viikonloppusuunnitelmia

Aika juhlia!!!
Sain sähköpostia jossa kysyttiin haluaisinko olla mukana lähettämässä joulumieltä. No tottahan toki! Viime viikon keskiviikkona postipoika pimpotteli ovikelloa ja ojensi paketin joka sisälsi 2 pulloa  Jacob`s Creek Shiraz Cabernet punaviiniä. Toinen pullo oli pakattu Paola Suhosen suunnittelemaan lahjapussukkaan, jonka tarkoitus on jatkaa matkaa valitsemalleni henkilölle. Toisen pullon sain pitää itse. Itse en mikään punaviinin ystävä ole, itseasiassa enpäs ole edes tainnut punaista viiniä edes maistaa koskaan?! Pari ensimmäistä minikulausta otettuani, ajattelin etten ikinä pysty juomaan tälläistä... Mutta jälkimaku olikin positiivinen, hitsi täähän onkin aika hyvää!

Kierättäminen on tärkeä osa tuon viinin valmistusprosessia ja sehän säästää siten  luonnonvarojakin! Mahtava juttu se ja niinkus te tiedättekin, kierrätys on mulle aikas tärkeetä. Paola Suhosen suunnittelemaa kankaista Velvet Lake- kuosista lahjapussukkaa voi käyttää yhä uudelleen ja uudelleen.

Valikoin toisen viininpullon saajaksi ystäväpariskunnan, jonka luokse pääsimme aloittelemaan iltaa, jonka firma jossa työskentelen tarjoaa. Saamme siis työnpuolesta ruokailun sekä scorpionsin sekä Eppu Normaalin keikan. Tästä kiitos Atrialle, pitävät kyllä hyvää huolta työntekijöistään. No okei, aamupäivä vietettiin koulutuksessa, mutta ilta meneekin sitten Atrian piikkiin, mahtavaa!Meidän pikkuiset lähtivät päivällä pitkästä aikaa Ähtäriin mummoloimaan, joka tietää meille pari vapaapäivää.  No joo, ei varmaan tarvi erikseen edes sanoa, mutta sanonpahan siltikin: VAATEKRIISI! On se kumma juttu, kaappi pursuilee vaatetta jos minkämoista, mutta siltikään ei ole mitään päällepantavaa...! Meille on varattuna firman puolesta VIP-liput Eppujen & Scorpionssin keikalle. Nyt puhutaan sitten kaikki työasiat selviksi...! Ei vaan, juhlitaan!

​Minut ja mieheni kutsuttiin ystäväpariskunnan luo "aloittelemaan" ja sinneppä matkaa tämä toinen viinipullo viemisiksi!Kävin viikolla yks päivä biltemassa hakemassa liitutaulumaalia ja siellä jumituin joulukoristeosastolle. Yllättävää, eikös? Mukaan lähti tämmöinen puinen alusta kynttilöille jossa on metalliset jutut&yksittäiset piikit jotka pitävät kynttilät paikoillaan. Mun mielestä tuo on n.5 e arvoinen! Lisäilin koristeeksi puisia tähtösiä. Ajattelin vielä numerot noihin kynttilöiden kylkiin, niin adventtikynttelikkö on valmis.
Mutta nyt äkkiä pesulle ja selättämään se vaatekriisi, RAIRAI!!!

Kivaa perjantaita teillekin!

Ei kommentteja

Kiitos viestistäsi :)