FLOW kosmetiikka

Pääsin kuulkaas niin kivaan yhteistyöhön mukaan, että oksat pois! Kaikki naisethan tykkäävät ihonhoitotuotteista ja meikeistä ja minäpäs pääsin tutustumaan kotimaisiin + luomu sellaisiin. Flow kosmetiikka on itselleni ihan uusi tuttavuus ja innoissani näppäilin heidän nettisivuilleen lukemaan lisää infoa tuotteista ja tarjonnasta. Sain valita itselleni mieluisia juttuja ja mun koriin päätyivät nämä:

Oon nyt testaillut näitä tuotteita täällä sellaisen 4 päivää ja voin puhtaalla sydämellä kertoa, että olen tyytyväinen. Tuohon saippuapalaseen ihastuin, iho jäi pesun jälkeen todella miellyttävän tuntuiseksi, eikä sellaiseksi kiristäväksi (no jota nyt ehkä jo tällä ikää toivoisikin, sitä ihon kiristystä siis). Aionkin tilata lisää saippuakuutioita ja etenkin kiinnostaisi TÄMÄ. Oijoi, tuo on varmasti ihanaa! Pukinkonttiinkin näitä ois kiva sujautella?! Tuo saippuapala kestääkin varmasti kauan käytössä, mun palanen ei ainakaan vielä ole pienentynyt. Laitoin sen tuollaiseen sydämenmuotoiseen saippualle tarkoitettuun rautalankakulhoon, jossa se saa rauhassa kuivua käytön jälkeen. Hmm ja taidan nostaa tuon aikas korkealle, etteivät lapset pese käsiään tuolla MUN omalla ylellisyystuotteella :)


Kasvopesun jälkeen suihkin naamalle tätä ruusuvettä. Ekan kerran kun tuota suihkuttelin kasvoille, mietin että pitääkös tätä nyt jotenkin pyyhkiä vanutupolla tms. Sekä joka suihkauksen jälkeen säpsähtelin, mutta siihen tottuu ja ainakin kuulkaa aamuisin herää! No oli miten oli, mutta ruusuvesi jotenkin imeytyi ihoon? Lue lisää infoa täältä linkintakaa. Tällä voi ilmeisesti putsata meikkiäkin pois ja just tuon vanulapun avulla?


Näiden tuotteiden jälkeen levitän kasvoille mustikka kosteusvoidetta. Tuubi on pieni ja hintaakin sillä on, mutta älkääpä sitä säikähtäkö: tätä tarvitaan vain pieni määrä, sellainen pieni sormenpään kokoinen läntti riittää hyvin. Mustikkaa ja mustaherukansiemenöljyä sisältävä voide sopii kaikentyypiselle iholle ja mun sekaiho on ainakin tykännyt tästä tuotteesta.
Näiden kaikkien jälkeen pyörittelen isolla kabuki-siveltimellämineraalipuuterin iholle. En ole enää vuosiin käyttänyt mitään meikkivoiteita tms. Ainoastaan näitä mineraalijuttuja. Tulee jotenkin liian paklattu olokin niistä paksuista meikkivoiteista/puutereista. Sekä mineraalipuuterit hoitavat ihoa ja tässä tuotteessa on tärkeä aurinkosuojakerroinkin 15. Tämä puuteri ei myöskään sisällä mitään turhia lisäaineita, vaan on aito 100% mineraalimeikki.  Nyt olikin mahtavaa, että sain kokeilla ihan Suomessa valmistettua tuotetta ja taisipa kertaheitolla mennä värikin oikein! Mähän oon ehkä maailman vaalein näin talvisin, joten otin sävyksi ivoryn, koska ei tässä mitään baby faceja enää olla :) Sävyjä on valittavana  8 kpl, joten varmana jokaisen ihonsävyyn löytyy sopiva.

FLOW kosmetiikkamyymälä sijaitsee Hyvinkäällä, kauppakeskus Willassa. Siis hetkonen, eikös siellä sijaitse yks ihana blogikollegan sisustusliikekin?!? Vaniljatähti! Se se oli!  Niin että miks mä oon täällä niin kaukana?
Flow tuotteita saa onneksi tilailtua TÄÄLTÄ :)
Nyt toivotan kivaa iltaa ja oi, onnea on, kun maanantai on takanapäin ja teeveestä odotettavissa Suomen kaunein koti ja erilaiset äidit.
Moikka seuraavaan kertaan!

*blogiyhteistyö

Ei kommentteja

Kiitos viestistäsi :)