Fiiliksissä:)


Hellou, onks siellä ketään hereillä enää?! Ai ei, no sitten hyvää lauantaihuomenta! 
No mun viikonloppu alkoi tänään perjantaina vasta tuossa noin tunti sitten puoli ysiltä illalla, kun saavuttiin kotiin Sinin tanssiesityksestä. Okei, me karattiin sieltä vähän, että pääsin noukkimaan kyytiin poitsun jalkkisharkoista. Mut hei, vähänkö on vaikeeta olla kahessa paikassa yht`aikaa! Koko viikko on ollut yhtä hulabaloota, mutta ei ollenkaan niin paha kuin kuvittelin! Siis mullahan on maanantai-ilta harkka vapaa kuitenkin. Mies saa luvan hoitaa viikonloput!


Tänään töiden jälkeen oli kiire hakemaan tyttöä hoidosta ja sen jälkeen kurvailtiin postiin ja HM:ään etsimään illaksi esiintymisasua. Ai miten niin jäi viime tippaan? 
No löydettinhän me punaiset vermeet sieltä, sekä ihku violetti mekko, joka tytsin (mun) oli pakko saada. Molempien lempiväri. No mutta tuotahan voi käyttää tanssiharkoissa, ajattelin ja laskin sen käsivarrelleni. Kivat hopeanväriset tanssitossut sieltä tarttuivat myös matkaan. Kassalla neiti totesi, että teidän ostokset ylittivät 50e ja saatte 10e lahjakortin. JEI! Mä ehkä nyt maltan hakea itsellenikin jotain ens viikolla! Huraa!

Postilakosta huolimatta mulla oli ihan mahtava postipäivä tänään. Sain yhteistyön merkeissä olevan paketin kotiin, sekä Zoco Homelta tuli ihana nahkaranneke. Voi mitä ylläreitä, perjantain pelastuksia! Vaikkei kai pertsiä tarvi koskaan edes pelastaa...
No eniveis, yhteistyötavaroista teen teille ihan oman postauksen pian. Tämä oli mun joulu :)


Mä taidan nyt kellahtaa sohvalle hetkeksi katsomaan jotain ohjelmaa, vaikka tiedän jo nyt että aikaisen aamun ansioista nukahdan, no aika pian :)
Mukavaa iltaa<3 nbsp="">

Ei kommentteja

Kiitos viestistäsi :)