Blogipaussi:)!


No huih, siinäpäs tuli mun mielestä pitkä paussi blogipostien suhteen...Ainakin ehkä viis päivää? Musta tuntuu ainakin kuukaudelta! Mutta tohon on mielestäni ihan hyvä syy ja se on kuulkaas tämä marraskuu! Kuinka synkkää ja sateista ja masentavaa  tämä aika onkaan...PLAAH!  Eipä ole huvittanut avata tietsikkaa viikolla juuri olenkaan ja meillähän muutenkin tuota touhua riittää viikoilla. 


Meidän 7-v poitsu päätti aloittaa jääkiekon harrastamisen nyt ja enpäs oikein tiedä olenko siitä iloinen vai sittenkin vähän surullinen. Ekana tuli vain mieleen ne harrastuksiin kuskailut töiden jälkeen. (Itsekäs?) Niin ja ne hampaat... Eikös ne noilla kiekkotyypeillä niitä lähde kun laukaukset tulee kohdilleen:)? Vai onko täällä taas joku ylisuoleleva äiti höpisemässä?! Uh, noita suojia on harkkoihin kyllä puettavana niin paljon, että tarvin tuohon erillisen oppitunnin mieheltä.
No mutta, nyt on ollut niin mahtavaa muutamina arkipäivinä ajaa auto työpäivän jälkeen kotiin katokseen ja aatella, ettei tuolla tarvis seuraavana lähteä kuin aamulla töihin. Mutta nyt, poitsulla on jalkkis- ja jääkiekkoharkkoja + tytöllä tanssiharkat, niin kuulkaa mun on ihan turha ajella autoa katokseen yhtenäkään arkipäivänä. Joka hiivatin päivälle on jotain...

Saisinko siis PLIIS muutaman lisätunnin tuunailuun ja sisusteluun? Bloggailuun? Suunnitteluun? No hitto edes nukkumiseen???
Kävin kirjaston sivuilla varailemassa tuota uusinta Bridget Jones- Mad about the boy-kirjaa, mutta varaukset menivät ihan liian pitkälle mun hermoja ajatellen, joten kipaisin sen alkuviikosta hakemassa kirjakaupasta itselleni. No siis mähän tuun lukemaan tämänkin kirjan vähintään kax kertaa eniveis ja muutenkin tämä on niin ansaittu ostos! 

No joo, oon lukenut tuota nyt aika urakalla ja kiikuttanut sitä myös töissä mukana. Puoleen väliin kirjaa luettuani, en ole varma onko tuo Bridget tässä kirjassa 35 ja 50-vuotias?! Onko mun ote herpaantunut kirjasta jossain välissä työmaan ruokatauolla ja oon jäänyt kuuntelemaan jotain mukavaa jutustelua?
No, tämä kirja on just sellaista luettavaa, ettei yhtään harmita kun lapset keskeyttävät (tai työkaverit!). Ihan parasta flunssa- ja työlukemista! Täyttä hömppää!!!


Ostin sypressin etuterassin penkille. Mukavaa kun on siinäkin vähäsen vihreää, kun muuten on niin synkkää ja harmaata. Toivottavasti saan pidettyä tuon hengissä. Tänään ois tarkoitus kiikuttaa kamera yläkertaan ja räpsiä sieltä joitain kuvia, palaan siis ihan pian takaisin.
Nyt ruokakauppaan ja viikonlopun viettoon!

Ei kommentteja

Kiitos viestistäsi :)