Trash desing by me & lauantaipuuhia!


Täällä poden jo ehkä jokin asteista raitisilmamyrkytystä! Kovaa tuulta uhmaten touhuilin tänään puutarhassa kaikkea pientä ja nyt tuntuu, etten mitään ihmeellistä saanut edes aikaan siellä. Joitain kukkapenkkejä sain karsittua ja siinä laskeskelin, että saadaan ainakin kaksi kaatopaikkakuormaa tehdä noista meidän kukkajätteistä. Onneksi se on ihan maksuntonta viedä puutarhajätettä kaatikselle, ei meidän pikkuiset kompostit millään ime noita kaikkia.


Habitare messuillakin oli trash desing-osasto ja meiltäkin tätä omaa designia löytyy. Tänään suhuttelin metalliroskista dyykatun ison suolakurkkupurkin mustaksi spraylla ja istutin sinne kanervia. Aikas kiva tuli! No juu, tuo purkki oli jotain iskuja saanut kylkeensä, mutta ei haitaa yhtään.Vanhat auton vanteet on meidän puutarhassa myös käytössä. Mies oli näitäkin kiikuttamaassa metallinkeräykseen ja estin sen. Hah, hieman hän ihmetteli, mutta nyt lopputuloksen nähtyään ei enää yhtään. Hän voisi siis jotenkin ylistäää tätä kekseliäisyyttä ja tarjota vaiks jotkin leivokset tms. mulle?!  
Vanteen pohjalle laiton rei`itettyä muovipussia ja istutin kanervia siihenkin. Huomenna tehtävälistalla ois trampoliinin purku ja pumppujen ottaminen pois noista suihkulähdealtaista. Uh, ja paljon muutakin hommaa! Mutta mikään ei ole mahtavempaa kuin puuhailla puutarhassa vähän sitä ja tätä ja miettiä omiansa. Mitään ressiä en aio tästäkään hommasta ottaa ollenkaan, lumi tulee sitten aikanaan ja peittää kaiken kaaoksen. 
Mahtavia syysvärejä on puutarhassa ja kaikkialla muuallakin nähtävissä. Kyllä vain syksy on yksi mun lempparivuodenaikaa! Suojasin muutes nuo meidän omppupuutkin nyt hyvin. Harmitti ihan vietävästi, kun puput söivät mun puut toissa talvena ihan kuoliaaksi. Nyt laitoin runkosuojat uusien puiden suojiksi ja kieritin vielä pehmeää mansikkaharsoa ympärille. Ihmettelen suuresti jos pupuset nämäkin puut tuhoavat!Meillä on täällä kamu kylässä nyt ja kahvipöydän antimet olivat ihan kaupan valmiita... Ei kaikkee vaan ehdi millään, mä oon koko päivän viettänyt tuolla puutarhahomissa. Onneksi kaupasta saa pakkasesta paistovalmiina kaikee herkkua! kiireisen ja laiskan äidin pelastus:)
Laitoin muutes teepussit tuohon miniostoskärryyn tarjolle, eix kiva!

Tänään viritin sen jutun minkä halusin tietsikkapöydän päälle ja postailen siitä heti kun saan kuvailtua kunnolla. Mun kuvat on muutenkin ihan räps*juttuja täällä blogissa, ei mulla oo aikaa ottaa 500 kuvaa ja niistä valkata parhaimpia ja sitten vielä käsitellä ne valitut jollain kuvankäsittelyohjelmalla. -huoh. Ei vaan oo yhtään aikaa tuollaiseen. Toivon että jossain vaiheessa on, vuosien kuluttua ehkä? Mut mennääx näillä räpsyillä?

Ihanaa iltaa <3 nbsp="" span="">

Ei kommentteja

Kiitos viestistäsi :)