Think Today!!!

No niin, vihdoinkin maltoin tulla ulkopuuhista sisälle ja käynnistää koneeni ja näpytellä teille postia. Yllättävän pitkä puuhailupäivä ulkona on takana, hurjaa miten yksi tunti tekeekään päivään lisää! Paitsi että tuo pimeys yllätti aika nopeasti, tulihan se tuntia ennemmin tänään.  Ja sittenpä siihen asiaan!
Mieluisen yhteistyön toteutin Think Todayn kanssa. Heidän tuotteensa on muokattu ja valmistettu sisustus- ja rakennusalan hukkamateriaaleista uudelleen sisustus- desing- ja käyttötavaroiksi. Nerokasta sanoisinko! Materiaaleina tuotteissa on käytetty tapettia, muovimattoa, laminaattia ja keraamisia laattoja. Lue lisää heidän periaatteistaan TÄÄLTÄ. Mä en täällä pysy pöksyissäni, kun oon niin innoissani tästä ideasta...Sain valita omaan käyttööni Soup-pannunalusen, joka on valmistettu keraamisesta laatasta. Tätä alustaa voi käyttää pannunalusena kattiloille tai kylmien ruokien/juomien jäähdyttäjänä. Ajattelin kokeilla tuota mm. kesällä terassilla niin, että laitan alusen pakkaseen viilenemään ja sitten esim. jäätelökulhon aluseksi. Mutta tuota kesää odotellen, tuo alusta majailee meidän ruokapöydällä. Kattilan alusena tai vaikkapa kynttilöiden...

Valitsin myös tällaisen Lonely butterfy-pöytätabletin. Olin todella utelias miten he valmistavat muovimatoista näitä ja halusin ehdottomasti itsellenikin tuollaisen.. Voi maailma kuinka ihana tämä onkaan! Laitoin sen tuohon saarekkeen kannnelle, jossa monesti voidellaan aamupalaleivät yms.  Tämä tabletti on siis hauskasti valmistettu muovimatosta! 
Suosittelen kurkkimaan heidän kekseliäitä tuoteitaan.


Bonuksena mun pakettiin oli sujahtanut tämä tiskirätti, jossa on heidän ajatusmaailmaansa sopiva teksti. Itsekin tulee pohdittua tätä kulutushysteriaa ja mihin se johtaakaan? Meidän perheessä kierrätetään kaikki mahdollinen ja mun mielestä tuo kierrätyshommeli voitaisiin ihan lailla säätää kaikille meille  pakolliseksi. Oishan se hienoa säästää tämä maapallo myös lapsillemme ja heidän lapsilleen?!


No niin ja itse täällä nyt mietin, että miten ihmeessä en itse ole kekannut tätä mielettömän nerokasta ideaa kierrättää rakennus"jätteitä". Ihan mahtava idea mun mielestä! Toivonkin suurta näkyvyyttä Think Todayn tuotteille, koska ideana tuo on ihan mieletön, sekä heidän tuotteisiin käsiksi pääseenä, ne tuntuvat ihan uusilta, eivätkä miltään kierrätystuotteilta. Mun pöytätabletissa ei siis ollut mitään kengänkuvaa, vaikka se onkin muovimattoa :D
Tuotteet mitä tilailin olivat ihanasti pakattuja ja siis ihan uuden veroisia<3 nbsp="" p="">
  Mä aloitan nyt hyvillä mielin ensi viikon aherruksen, sain tosi paljon tänään puutarhassa aikaan hommia ja ensi viikolla voinkin hyvällä omatunnolla vierailla teidän blogeissa :)
MUKAVAA SUNNUNTAI-ILTAA :)

Ei kommentteja

Kiva kommentti piristää aina <3