pisama desing & käsilaukuni sisältöä :)Olin todella otettu kun pääsin tekemään yhteistyötä Pisama Desinginkanssa. Tiedättekö näitä heidän tuotteitaan?  No en mäkään tiennyt, ennenkuin  Habitare 2013 messuilla kävin niitä ihailemassa, hypistelemässä ja kuvailemassa. No joo ja ihastuin. Kuvitelkaa siis mun onni kun sain kuulla tästä yhteistyöjutusta, minkä saan heidän kanssaan tehdä. MAHTAVA JUTTU!

Tämä yhteistyö on siitäkin minulle mieluinen, että tuotteet ovat uniikkeja, sekä kankaat ovat suomalaisen tekstiiliteollisuuden ylijäämää, plus tuotteiden valmistus on ihan lähituotantoa. Koko mallisto valmistetaan siis Tampereella ja näiden tuotteiden takana toimivat siskokset Sini ja Suvi Hatula. Ihan mahtavaa, sopii mulle kierrätyshullulle!Lue lisää infoa linkin takaa. Mä luulen että musta tuli nyt myös Pisama neito :) Kyllä vain!
Sain valita itselleni mieluisia tuotteita ja valitsin Echo-mallistosta  S-koon kukkaron sekä meikkilaukun (M) Headwing kuosilla. Ihastuin tuohon pöllökuosiin, vaikka muitakin upeita kuoseja on saatavana. Kangas on napakkaa denimiä ja kuviot on painettu valkoisella. Vuorena tuotteissa on käytetty yksiväristä puuvillaa ja mun pussukoihin valikoituivat keltainen ja oranssi sisusta. Tykkään! Tuotteita on saatavana myös mm.kaupunki-kuoseilla, käykäähänkurkkimassa 


 Tämän kukkaron ansiosta heivasin typerän, paksun lompakkoni jäähylle ja latasin korttini tuonne pussukkaan. Helpompi niitä on sieltä selaillakin tarvittaessa, kuin kaivella ja käännellä lompakon taskuja. Meikit mitä kannan mukanani, latasin myös uuteen laukkuun. Mun on pakko kantaa mukanani mm.ripsaria. Nimittäin yhen kerran unohdin aamulla sitä laittaa töihin (kelle ees voi käydä näin?) niin multa yx työkamu kysyi: " Miks näytät niin erilaiselta? Jotenkin nuoremmalta." WTF? :D Mä en käytä ripsaria siis enää ehkä ikinä!


Ja niin ups, pysytääs asiassa! Nämä tuoteet pakataankin kierrätetyistä/kierrätettävistä materiaaleista. Oli tosi kiva availla pientä pakettia minkä sain postissa, koska jo pakkausmateriaali lupaili hyvää. Mun mielestä pussukat olivat pakattuina niin kivoihin paperipusseihin, että taidanpas niillekin keksiä uutta käyttöä! 
Ai mihin ne pussukat sitten päätyivät  mun käytössäni? No käsilaukkuun tietty! Ihan jokapäiväiseen käytöön. Samalla siivoilin laukkuni sisällön ja hups kuinka paljon turhaa kamaa kuljetankaan mukanani... Ei siis mikään ihme, etten koskaan löydä etsimääni laukusta, vaan koko laukun sisältö pitää kaivella moneen kertaan läpi :/
Puhelin, huulirasva, avaimet,  purkkaa, pastilleja, buranaa&vitamiineja&laastaria... Jokin kirja kulkee mukana AINA, tähtipussukka säilöö kolikot ja setelit. Muistikirja + kynä, minne kirjoittelen mieleen tulevia tärkeitä juttuja. Siinäpä ne mulle tärkeimmät. 
Pisamatuotteiden yhteystiedot ja jälleenmyyjät löydät TÄSTÄ linkistä.


Postaus on toteutettu PISAMA DESIGNIN kanssa ja ihkut tuotteet sieltä saatuja* Kiitos paljon <3>

Ei kommentteja

Kiitos viestistäsi :)