Olkkarin uusi järkkä & ostos :)


Bloggarin painajainen, kuvat ei onnistu ja tuntuu ettei ole mitään kirjoitettavaakaan :/ Tälläisissä tunnelmissa täällä tällä hetkellä! 
No mutta, meillä oli viikonloppuna firman järjestämä linja-autokyyti Ikeaan, jonne suunnattiin työkamujen kanssa tekemään löytöjä. Koska oon ikeassa parikin kertaa käynyt kesän aikana, tuntui ettei mulla ole sieltä mitään ostettavaa enää... Ahkerasti selailin kuvastoa tauoilla töissä ja löytyihän sieltä se pakko saada.juttu. Nimittäin tietokonepöytä olkkariin. Talvella kun täytyy vahtia takkaa ja keitellä ruokaa yms, niin yläkerrassa ei tuu tietsikalla istuttua ollenkaan. Siksipä halusin jonkun halvan ja mahdollisimman "näkymättömän" pöydän tähän huoneeseen. Tietenkin se vaati vähän järkän kääntelyä, johon ryhdyin jo sunnuntai-iltana. (Nukuttuani kauhean väsyn pois reissun jäljiltä... Työmaan iksu-reissuihin liittyy myös juhliminen.. hmm?:D)Tämä pöytä maksoi hurjat 29e ja helpotti mun elämää ihan hirveästi! Nyt mulla on aikaa puikkelehtia teidänkin blogeissa kaikkien kotihommeleiden välillä, jee! Eilen illalla mies totesi töistä palattuaan, että tämähän onkin hyvä järjestys. Ehkä pieni kunnianosoitus? Sekä hän oli iloinen siitä, että mun läppäri lähti keittiönpöydältä. 


En tajua miten näissä kuvissa tämäkin huone näyttää ihan sekasortoiselta, mun mielestä livenä sitä vaikutelmaa ei ole ollenkaan? Ääneen en oo vielä uskaltanut sanoa mitään tuosta RM-raitatapetista, mutta mun mielestä se vois jo vaihtua... Ehkä teen sen taas salaa.
Eilen yritin kuvailla kun olin saanut siivoiltua kaikki nurkat, niin olikin jo kauhean pimeää. Tarvisin vinkkejä lisäsalaman ostoon/käyttöön. Kannattaako se edes? Ja onkohan ne kalliita?


Näin tänään piiitkästä aikaa hyvää kamua, kun vein tyttöä tanssiharkkoihin ja hän kysyi miten ihmeessä ehdin tehdä blogijuttuja arjen pyörityksen pyörteissä. No en mäkään tajua ja sitten tuli mieleen, että mitä ehtisinkään jos ei tarvis muistaa kysellä läksyjä, huolehtia parin lapsen koulunkäynnistä & harrastuksista ja pienimmän hoidosta, niin ja ne kotityöt ja ruoanlaittokin vielä -PUUH!!! Aika tulee vielä jossain vaiheessa, kun ikävöin tätä rumbaa...Uskomaton ajatuskin tällä hetlellä :)

Muutes jotain muutakin elämää helpottavaa ostin ikeasta, mutta teen siitä oman postin aikanaan. Me tultiin just saunasta lasten kanssa ja odotellaan miestä töistä kotiin kohtapian saapuvaksi. Hän saa kyllä tänä iltana lukea sadun, itse aion katsella nauhoituksia boksilta. Mahtavaa, kaksi vaikeinta päivää viikossa selätettynä, huomisesta tulee hyvä päivä :)

Ei kommentteja

Kiitos viestistäsi :)