NOTE TO SELF-DIY ja muitakin perjantaipuuhia :)

 Mahtava tunne kun on perjantai ja viikonloppu kotosalla ilman mitään sen kummempia suunnitelmia. Tarkoitus ois laitella pihaa talvikuntoon ja istutella vihdoin ja viimein ne kukkasipulit mitä oon ostellut. Tänään sain töihin tiedon, että lapset ovat kipeinä ja toinen niistä kuumeessakin. Siten jouduin (?) lähtemään töistä etuajassa hoitamaan pikkuisia. Tosiasiahan kuitenkin on, että töissä pääsen paaaljon helpommalla kuin kotona, ainakin tällä hetkellä. Eiköhän tuokin asia muutu vuosien karttuessa? Toivossa on ainakin hyvä elää.
Minimanista viikkoja sitten ostin tällaiset viikonpäiväliitutarrat. Alunperinkin ajattelin ne murkkupoitsun huoneen seinälle, koska tuossa yks päivä kun tein tupatarkastuksen siinä huoneessa, hän oli kirjoittanut ikkunaan. Jup, luitte oikein. Ihmettelinkin, kun hän yks päivä kysyi multa, että voiko tällä tussilla kirjoitella lasiin. Unohdin asian hetkeksi ja siellähän oli sitten ikkunaan kirjoiteltu jotain ihme atk-koodikieltä mitä en koskaan tule tajuamaan.


Tarrat ostin siis minimanista hurjaan noin 6 eken hintaan. Eix tuukin mieleen Ferm Livingin vastaavat, joille hintaan saat laittaa nollan kutosen perään?!! Oi että nämä kelpaavat mun lompakolle!


Hetken siis jo mietin noitakin tarroja tuohon oman tietsikkapisteeni seinälle olkkariin, mutta ilmeisesti murkku tarvii noita paljon enemmän kuin minä. Eikä nuo olisi sopineetkaan olohuoneeseen ollenkaan. Jotain kuitenkin haluan omankin atk-pisteeni seinälle, ehkäpä keksin vielä jotain...Mielessä onkin ehkä jo pientä juttua siihen.
Murkun huoneesta sai sitten lähtöpassit pystynaulakko, jonka kiikutin eteiseen. Siellä oleva romanttinen naulakko sai lähtöpassit ja siitä mihin se päätyykään, onkin sitten ihan uusi seikkailu tiedossa.


Naulakossa on musta marmorijalusta, joten aika tukevaa tekoakin tämä on. Kantaa siis monen tyypin takit. Edellisessä naulakossa oli sellaiset kiekurat, ehkä maailman romanttisimmat sellaiset... Meidän eteistä *ennen* pääset kurkkimaan tästä linkistä, vanhalla naulakolla. Ja siis minähän oon just tälläinen tyylien sekoitustyyppi, tykkään romanttisesta,modernista,retrosta etc. Voin vaan sanoa, että sisusta siinä sitten .


Mulla on täällä siivoukset ainavaan kesken ja kello on vaikka mitä jo. Sain alakerran lattiat pestyä ja yläkerran imuroitua,. Vielä täytyisi petivaatteet vaihtaa ennenkuin mies tulee töistä. Ja täällä mä vaan roikun netissä!!! Ehkä tunti aikaa enää tuohon hommaan ja kaikkeen pikkujärkkäilyyn muutenkin. Nyt itseä niskasta kii ja hommiin! 

KIVAA VIIKONLOPPUA :)

Ei kommentteja

Kiitos viestistäsi :)