Lauantaipuuhia&keittiönsaareketta


HEISSULIVEI :)
Eilen hehkutin facen puolella, kun sain mieheltä ruusuja ja fresitapullon hänen töistä tultuaan. Kieltämättä eka ajatus oli, että mitähän nyt on tulossa tai mitä se on mennyt ostamaan mun kielloista huolimatta, veneen? Auton? Moottoripyörän?? No onneks ei mitään noista, vaan mun kaverin kanssa olivat töissä hassutelleet ja kamun vinkistä osti tuon kuoharipullon mulle :) Jei! Mun piti eilen kuitenkin lähteä vielä illaksi töihin, joten kuohari jäi korkkaamatta kokonaan, no päivä se on onneksi tänäänkin. Tänään heti aamusella aloin siivoilemaan meidän keittiötä ja siellä olevia laatikoita. Kuinkahan tähänkin hommaan sain tuhrattua melki kokopäivän? Tyhjäsin saarekkeen ja pyyhin tasot pölyistä, sekä järkkäilin sitä muutenkin uudelleen. Samalla kirjoittelin kaupanlappuun mitä tarvitaan lisää, plus heittelin jo vanhaksi menneitä ruokatarvikkeita roskiin. Mun siivoilut keskeytti poitsun jalkkisharkat ja siinäpä samalla kävin tyttösen kanssa kaupasta hakemassa täydennystä kuivatarvikkeisiin. 
Ostettiin samalla muutes edukkaat talvikengät pikkuisille. Vain 35e/kpl. Haltin hyvänoloiset kengät cittarista! Hienostelutalvikengät on sit erikseen, mutta nämä vaikuttavat hyviltä "rymykengiltä" kouluun ja hoitoon.


Maustepurkkeja on kertynyt jääkaapin oveen taas lisää. Mulla on tapana ostaa aina yks paketti ikeasta noita purkkeja ja tänään dymoilin uusiin purkkeihin tekstit. Nämä ovat kyllä tosi kivoja ja kädenulottuvissa aina kun haluat maustaa ruokia!
Viikolla pyörähdin pikaisesti Jyskissä ja siellä ihastuin jakkaraan, joka muistuttaa erehdyttävästi Tolixin vastaavaa. Paitsi että hintaa oli vain 30e. Tuo päätyi meidän ruokapöydänpäätyyn, koska usein viikonloppuisin istumapaikkoja tarvitaan 6kpl. Huih, onx meitä oikeesti noin paljon?? Sekä tuo toimii hyvänä emännänjatkona mulle kääpiölle kurkottaessani tavaroita yläkaapeista+kestää miehenkin painon :DClasullakin poikettiin tyttyryyn kanssa ja sieltä mukaan tarttui mukaan leipomisjuttuja. Pikkuleipämuotit teksteillä ja jouluiset karkkimuotit. Laitoin nyt leipomiseen tarvittavat erikoisjutut erilliseen peltiboxsiin ja se saikin paikan saarekkeen alimmalta hyllyltä. Pursotustyllat yms muotit säilyvät nyt tuolla peltilaatikossa. Ihanat kyllä nuo suklaamuotit, laitan teillekin sit kuvaa ja ohjetta kunhan pääsen/ehdin niitä testailemaan!
Meillä on täällä menossa _einiintavallinen_ lauantai-ilta. Poitsu pelaa tuossa kamunsa kanssa pleikkaa olkkarissa (harvoin noin pienet saavat kyläillä enää tähän aikaan) ja mies on töissä. Hän tulee onneksi ihan just kotiin ja mulla onkin nyt kiire tekeen tortilloja iltapalaks ja laitteleen saunaa lämpimäksi.
Huomenna kuullaan mun uudesta yhteistyökumppanista!!! Siihen asti siis ja rentoa lauantai-iltaa sinne kaikille!!!

Ei kommentteja

Kiitos viestistäsi :)