Koristetakka - DIYMoikkarallaa!!!

Täällä on alkuviikko vierähtänyt blogihiljaisuuden merkeissä, eilen olin ihan naatti töiden jälkeen, enkä jaksanut oikein mitään muuta lasten ruokkimisen jälkeen, kuin makoilla sohvalla. Konetta en ole kahteen päivään edes käynnistänyt, puhelimella oon pikaisesti käynyt netissä vain. Ehkä hyvä niin, pitkästä aikaa? Lomaa sitä tarvii tästäkin * työstä :D Ja ok, tästä syystä makselin kännykkälaskunikin myöhässä! Huh, onneks sitä ei katkaistu :) 

No, tänään ei sitten nuokuttukaan sohvalla, vaan töistä päästyäni aloin siivoilemaan meidän aulaa. Miksi niin harvoin tuleekaan siellä vietettyä aikaa, vaikka tosi viihtyisä se on ja tv:kin sieltä löytyy. Kuvailen sitä teille pian uudelleen, sohvakin kääntyi siellä vaihtelun vuoksi.


Tämän postin kuvat on koristetakasta, minkä mies mulle teki mun ohjeiden mukaan, tietty. Tämä on jo varmana pari vuotta vanha tuunailu, mutta saan siitä välillä kyselyitä sähkiksellä, joten kyllähän tämä oman postin ansaitsee taas.
Monesti olen ihaillut valmiita koristetakkoja kaupoissa, mutta en ole ollenkaan valmis maksamaan niistä montaa sataa euroa, joten idea alkoi muhia päässä. Tähän diy-juttuun on käytetty Jyskin neliskanttista peiliä, jota myydään aina jossain vaiheessa alella 25e. Irrotettiin peli kehyksistä kokonaan ja laitettiin rakentamisen ajalta jäänyttä puuta kehyksen ja peilin väliin. Peili kiinnitettiin sitten taustalle ja nyt se kivasti moninkertaistaa kynttilöiden määrän. Koko komeuden alle tuli myöskin tuota samaa raksa-ajan jätetavaraa, eli tuollainen paksu palkki, jonka maalailin valkoiseksi. "Takan" päälle laitettiin vielä levy hyllyksi, johon voi sitten laitellas kivoja juttuja esille.

Elikkäs tää takka maksoi meille 25e ja vaivannäön. Laudat ja maali olivat jämäjuttuja. Mun mielestä oli sen väärti, eix vaan?


Tänään töistä päästyäni siis alettiin tyttösen kanssa siivoilemaan tuota yläkerran aulaa ja unohdettiin itsemme sisustelemaan takkaa uudelleen, vanhoilla kaapista löytyvillä tavaroilla. Hain lisäksi puuvajasta pari klapia somistukseen. Uudet tähtivalot ripusteltiin myös ja ne saavat palaa yövaloina koko ajan aulassa. Kiva kun ei tarvis heti herättyään sytytellä valoja joka paikkaan, varsinkin kun mun kello herättää jo ennen viittä aamusella  (YÖLLÄ)  muun perheen jäädessä nukkumaan.
Koko viikko on siis mulla ollut aikamoista väsyä, mutta tänään nähtiin lumesta jo pieni pilkahdus ja se piristi ihmeesti. En kyllä todellakaan pidä kylmästä ja mun mielestä heti joulun jälkeen voisikin alkaa kevät. 

Tällä viikolla sain paristakin paikasta mukavaa postia blogiyhteistyön merkeissä ja palan halusta postailla niistä pian!!!
Mulla on ollut henkisesti tosi raskas työviikko (työkamut ymmärtävät) ja ja oon iloinen, että huomenna on tämän viikon viimeinen päivä.
Nyt toivotan mahtavaa perjantaita teille!!!

Ei kommentteja

Kiitos viestistäsi :)