Kirppislöytöjä nro1Sateista keskiviikkoa!

No niin, saatiinpas vaan rämmityyä tuo tylsä alkuviikko ohitse. Mulla on alkanut tuo tiistaipäivä olemaan jopa pahempi kuin maanantai, loppuviikko on nyt sitten yhtä lentoa vaan. Maanantaina käväisin pitkästä aikaa kirpulla, okei kahdella. Kirpparille meno on paljon, paljon jännempää kuin esim. sisustusliikkeeseen. Koskaan ei tiedä mitä löytyykään! Sekä löytyy paljon sellaista mitä ei tajunnut tarvitsevansakaan...No, mitäs tuosta kun saa pilkkahinnalla.
 Mun koriin sujahti vitosella tälläinen koristeellinen savivati, jonka pohjassa lukee Agarir. En vielä edes tiedä mitä tuohon laittaisin, ehkäpä hedelmiä tai kynttilöitä? Tykkään! Mustavalkoinen kynttilän alusta oli pari euroa ja siihen nappasin vielä pussillisen feikkitimantteja mukaan.

Joo, myönnetään. Olen myös jonkinasteinen korihullu. Kahvallinen rautalankakori säilöö nyt sisustuslehtiä ja huisin kätevää onkin, että sitä voi kanniskella ylä- ja alakerran väliä.
Thik green, love earth- kovakantinen muistivihko eurolla. Sisäpuolella on vinkkejä miten säästää luontoakin, sekä tyhjiä sivuja muistiinpanoille. Tämä pääsi tietsikan viereen (tärkeitä!) muistiinpanoja varten.


Pieni maapallovalaisin 1e. Epäilin jo ostettaessa tuon toimivuutta ja kotona kun sitä testailin, en saanut edes tuota pistoketta työnnettyä rasiaan. Hm? Tuonne voisi vaihtaa uudenaikaisen valonlähteen, ei se nyt voi niin vaikeeta olla? Pitänee kysäistä asiantuntijalta. Tää ois niin kiva ekaluokkalaisen huoneessa kirjoituspöydän yllä.

Tänäänkin pyörähdin kirpulla, niistä ostoksista myöhemmin lisää. Taas löytyi kivoja juttuja, joista jo vilaus fb:n puolella :) Mä kannoin nuo löydöt vielä mieheltä piiloon ja esittelen sitten hiljakseen tyyliin, ainahan tää on meillä ollut, sä et vaan muista, tai että löysin varastosta sitä siivotessani....!!!

Moikka!

Ei kommentteja

Kiitos viestistäsi :)