Kirpparilta nro2 ja kynttiläDIYIHANAA PERJANTAIIII :)

Epäilemättä viikon paras päivä on tänään, vai mitä?! Ihan kaikki ei mulla mennyt töissä tänään(kään) putkeen, hommia ilmaantui koko ajan lisää. Mutta mitäs tuosta, pääsin kuitenkin hyvissä ajoin kotiin ja hyvä niin, sillä loukkasin selkäni (persukseni) eilen töissä ja vieläkin pieni jomotus tuntuu häntäluussa...Eipä siitä sen enempiä!
Mulla on niin mahtava kirppuiluviikko takana. Oon kiikuttanut jos minkämoista kivaa kamaa pilkkahintaan kotiin monena päivänä. Ja jos te siellä pohditte miten meidän koti täyttyy ja täyttyy koko ajan, niin ei huolta! Tavaraa menee kiertoon sitä mukaa kun teen uusia hankintoja. Tai yritän ainakin luopua...Pidetäänkö taas pian blogikirppis?!


 Yhtenä päivänä ostin isot höyhenkorvikset, hintaa taisi olla 50snt. Nykyisin en itse enää korviksia osaa käyttääkään, vaikka reikiä korviksille löytyykin. Nämä ostin ihan tuunaustarkoituksessa ja kotona kekkasin kiinnittää ne kynttilään. Paloturvallisuus on toki mielessä ja eipä meillä kynttilöitä voi edes poltaa ilman vahtimista lasten vuoksi.
Toiseen kynttilään oon leimasinkirjaimilla leimaillut tekstiä, tämä on toki jo vanhempi tuunaus, mutta ajattelin tehdä näitä vielä lisääkin. Kivaa ja helppoa!

Älskar dig- kulho lähti mukaan eurolla ja sinne säilöin tyttösen hiuspinnit ja pompulat. Ne on joka aamu kateissa kun pitäisi hiuksia laitella. Tämä kulho pääsee alakerran veskiin. Note to self: etsi sinin kämpästä pinnit ja pampulat kulhoon.Rautalankakorin kohdalla en miettinyt hetkeäkään, vaan nappasin sen hyppysiini heti kun sen näin. Hauskaa oli, että kirppispöytä mistä korin nappasin, osoittautui kivan työkamun omaksi! Kiitos Annille<3 font="" nbsp="">

Sinin leluille ostin tällaisen kudotun näköisen korin ja näyttää olevan hm homesta ostettu. Älkää välittäkö huoneen taustasta, tää on seuraava kämppä mikä meillä menee remonttiin heti kun saan siihen inspiraation ja aikaa. Tyttö kyllä koko ajan kyselee,: "Koska äiti aiot maalata sen mun huoneen?"  PianPIAN!!!


Joitain pikku juttuja jäi esittelemättä vieläkin, mutta osa menee suoraan tuunaukseen ja tulee siten joskus myöhemmin blogin puolellekin :) 
Mutta nyt sytyttelen kynttilöitä, katan pöytään herkkuja ja sauna on lämpimänä.
Mahtavaa kun ootte siellä ruudun takana!

Ei kommentteja

Kiitos viestistäsi :)