Kenkähylly kylppäriin ;)


Sateista keskiviikkoa!

Niin missäs se lumi viipyy? Kamalaa jos ei jouluksi saada valkoista maata! Täällä on lämpöasteita lähemmäs 10 ja vettä ripsottelee koko ajan.
Tänään sain vihdoin pari tuntia aikaa näpytellä postia teille uudesta kylppäriin kotiutuneesta jutusta. Ikean reissulta raahasin kotiin valkoisen 3-osaisen trones kenkähyllyn. Sepäs ei meillä päätynytkään kenkien säilyshommiin vaan kylppäriin. Alkuperäinen tarkoitus oli ostaa tuo tummanharmaana, mutta koska varastohyllyssä niitä ei ollut, päädyin valkoiseen versioon. (Ei tuonne ikeaan joka välissä pääse, matkaa kun on lähemmäs 200km.) Ja hyvä niin, tästähän tuli oikein kiva.

Olihan siinä *vähäsen suostuttelua, että sain miehen porailemaan kaakeleihin ruuvit kiinnitystä varten, mutta ei tuota koskaan tarvis siirtää tai irrottaakaan tuolta seinältä. Ainakin just nyt musta tuntuu siltä...Tottahan mun piti tätäkin vähäsen tuunailla meille sopivammaksi, joten liimasin kirjaintarroja laatikoihin. N niinkus naiset, M kuin miehet ja I niinkus ipanat :) Vitsi miten paljon laatikoihin mahtuukaan purkkia ja putelia... Vaikka siltikin osaa säilytellään kädenulottuvilla.


Saunaan nappasin Tokmannilta uuden, pitkän laudeliinan, tähdillä tietty. Muitakin tähtisiä juttuja siellä oli saunaan saatavana, ainakin saunatyynyjä. Meillä ei sellaisille ole käyttöä ollenkaan :)


Ja tältähän tuo nurkka näytti ennen. Tavallisesti tuo penkki tursusi mitä ihmeellisempiä tavaroita. En kehtaa edes luetella... Nyt saatiin kaikki piiloon sekä lisätilaakin tuli kylppäriin.


Täällä on iltavuoroviikko menossa, joten kommentteihin vastaaminen junnaa, samaten kuin blogivierailutkin.  Ja ai niin, en taida maltaa odotella sitä tuhatta tykkäystä FB:N puolelle, vaan arpaisen palkinnon kohtapian:)

Kivaa viikkoa sinne:)

Ei kommentteja

Kiitos viestistäsi :)