Candles ja sunnuntai :)



Juhuu! Aikas magee ulkoilupäivä takana. -me tultiin just saunasta ja lapset tuossa kuivattelevat saunatakeissaan ja oottelevat iltapalaa. Tyttösen hiuksiin aion tehdä vielä kalanruotopalmmikon, niin aamulla kun availlaan hiukset niin niistä  tulee mahtavat kiharat. 
En siis saanut maalailtua sitä kalustetta mitä suunnittelin, mutta ehtiihän tuon myöhemminkin.  Ensi viikolla? Sadepäivänä? Tänään oli niin upea sää ulkona, että ois ollut syntikin viettää se sisällä. Tänään siis puuhailtiin puutarhassa ja laiteltiin sitä talviteloile. Mies innostui vielä siivoilemaan meidän varastoakin ja nyt sinne on ilo kantaa kaikkea tärkeetä säilöön. Oon niin tyytyväinen noihin hommiin mitä puutarhassa ja ylipäänsä kaikkeen mitä tänään saatiin aikaan, kaikki ne jutut mitkä on mun päässä kummitelleet, saatiin tehtyä!

Kun vihdoin illan ja pimeän tullen tultiin sisälle, sytyttelin kynttilät seinällä oleviin talolyhtyhtyihin. Sekä kodarin ikkunalla roikkuvalle hyllylle laitoin ihanat kastehelmituikut luomaan tunnelmaa.


Suhuttelin sprayllä siinä puutahahommien välissä joitain juttusia ja kuullaan niistä pian lisää. Pientä tuunailua ne vaativat vielä ennen kuvailua :)
Toivottelen energistä ensi viikkoa teille!!!

Ei kommentteja

Kiva kommentti piristää aina <3