Tokmannilla sisustusostoksilla


Onpas ollut ihan mahtava alkuviikko! Oon päässyt joka päivä etuajassa töistä, hoitamaan pientä vesirokkopotilasta. Nyt tauti näyttäisi talttuneen ja jesh, meidän perheessä ei enää koskaan, kukaan tuota tautia tule sairastamaan. Vielä tänäänkin pääsin puoli 12:sta töistä ja pakkasin lapset autoon ja hurautettiin Tokmannille hakemaan karkkeja, joita mun ihanaiset työkamut ovat suositelleet. Varoitus, näihin voi jäädä koukkuun, pussikin maksoi vain 1e.Tuolta mun ostoskoriin päätyi myös piiitkästä aikaa pari tyynyäkin, joilla sisustelin meidän sohvan heti kotiuduttuani. Kuka sanookaan että sisustaminen on kallista?


Täällä oli eilen illalla hetken sähköt pois, kaikki valot ja koneet räpsähtivät yht`äkkiä pois päältä. Voi kuinka nuo ipanat säikähtivät, kun tuli ihan pimeää ja hiljaistakin. Nopeasti sytyttelin kynttilöitä joka paikkaan. Nyt sain kerrankin todeta ääneen, että kylläpä on kätevää kun tuikkuja on säilössä joka huoneessa sekä lyhtyjä ja kynttiläkuppeja pöydillä valmiina.
No joo, olishan se pitänyt arvata, ne sähköt räpsähtivät päälle 10 min jälkeen eli suurinpiirtein heti kun olin saanut sytyteltyä kynttilät ja täytettyä lamppuöljyä sitä tarvitseviin lyhtyihin. HAH! Me päätettiin lasten kanssa kuitenkin sammuttaa kaikki valot ja tv ja leikittiin sähkökatkoa. Ei muuten tekisi ollenkaan pahaa tehdä leikkiä tuota useamminkin :)
Me kokattiin just murkun kanssa iltapalaksi jauheliha-kinkku-juusto-pekonipannaria ja ihana tuoksu leijuu keittiöstä. Äiti, leikitäänks huomennakin sähkökatkoa? -Jeps:)
Nyt herkuttelemaan!

Ei kommentteja

Kiitos viestistäsi :)