Taulu terassille & tortillas :)

Aurinkoista tiistaita tyypit!!!
Meidän perheen ihan ykkösherkku on ihan väistämättä tortillat.  Lauantai-iltana valmistin niitä murkkupojan avustuksella koko perheelle ison satsin. On se hyvä tuolle miehenalulle opettaa vähän ruoanlaittoa. Tehtiin tällä kertaa uuniversioina ja harmitti hieman ettei ollut siihen tortillojen päälle laittaa sitä ihanaa juustokastiketta. No mutta hyvin ne maistuivat näinkin, sekä osa jäi vielä sunnuntain lounaallekin.

Itseasiassa koko tämä meksikolaisteema lähti Lidlin mainoksessa, jossa oli monenmoista herkullista tuotetta saatavilla. Pakkohan sieltä oli muutama pussi kotiuttaa. Tottahan me nyt aina lauantaina herkutellaan!  


No me siis ruskistettiin ne kanasuikaleet ja pilkottiin sipulia (paljon,tykätään) sekä paprikaa ja ne heitettiin pannulle kuullottumaan myös. Sekaan pyöritin vielä tacomaustepussin. Sitten leviteltiin tortillalätyt pöydälle ja jaettiin täyte niille tasaisesti. Jokaiselle tortillalle heiteltiin juustoraastetta, fetajuustoa ja aikuisten tortillat saivat lisäkseen myös salsakastiketta. Pilkottiin vielä kurkkua ja tomaattiakin sekaan. Pyöritettiin tortillat rullalle ja laitettiin hetkeksi uunin lämpöön. Hitsi kun tuli hyvää!

Sunnuntaina piirtelin syksyaiheisen jutun liitutaluun, joka sai siivouspäivänä lähtöpassit olkkarista. Kivahan se onkin tuossa etuterassilla, eikö?! Naapureita varmasti naurattaa mun sisustelujutut ulkonakin, mutta mitäs tuosta. Ihan mieletömän ihana päivä muutenkin, näitä aurinkoisia syyspäiviä kiitos lisää. Mä kävin ostamassa meille omenapuunkin ja se täyityisi istutella tai siis mun pitäisi sille löytää nyt joku paikka puutarhassa missä se saisi rauhassa kasvaa.


Kuvista näkyy ihan selvästikin mikä työ on tänä kesänä jäänyt kokonaan tekemättä :/ Eli nuo meidän terassien lattioiden käsittelyt öljyllä!  Tuntuu kuin tämä kesä ois hujahtanut ihan huippu nopsaan ohi ja iso osa siitä me ollaan toki  reissattukin. Ens kesänä sitten?! Oiskohan nuo lattiat ihan mahdottoman synkännäköiset, jos vetäisisin ne mustalla öljyllä? Onneksi on koko pitkä talvi aikaa mietiä sitä :)

Ja hei, neljä Habitare-lippujen voittajia on ilmoittautunut, viimeinen lippu menee uudelleen arpomiseksi, mikäli voittajasta ei torstaihin mennessä kuulu!!! HuHUU???
Joten käy  kurkkaamassa TÄÄLLÄ  voititko liput sinne.

Kivaa viikkoa teille :)

Ei kommentteja

Kiitos viestistäsi :)