Sinillä siivous sujuu!!!!(...Ja nyt en puhu tuosta meidän 5-vee tyttösestä. Ei nimittäin siivous suju tuolta meidän tytöltä  ollenkaan:D)Täällä on hyvillä mielin vietetty siivousviikonloppua, johtuen paketeista mitä meille kotiutui tuossa viikko sitten SINItuotteeltaOon nyt jo pariinkin kertaan testaillut osaa tuotteista ja ollut niihin enemmän kuin tyytyväinen. Ennestäänkin Sinituotteen kamat on mulle ihan tuttuja, niinkuin varmasti monelle muullekin. Ja mikä parasta, kotimaisia, joutsenmerkillä varustettuja tuotteita ovat. On siis todella helppoa suositella näitä teillekin! Meidän kotoa löytyy ennestäänkin moppia, mikropölyliinoja, tiskihajaa, ikkuna- sekä lattiakuivanta, mitähän vielä... Joka tapauksessa tämä oli tosi mieluinen blogikamppanja, jonka oottekin huomanneet  meidän blogien yläbannerissa? Ihan tärinöissäni valitsin meille uudet, mahtavat siivousvälineet Siniltä. Kyllä nyt kelpaa viettää siivouspäivää :D
Näistä taidan parikin postia ujuttaa tänne blogiini :) Taidanpa innostua jopa siivoamaan meidan siivouskaapinkin, niin on mukava laitella sinne uudet välineet. 
No siis, perjantaina töiden jälkeen kaivelin esille Siniltuotteelta saamiani yhteistyötavaroita.  Ihan ekana valitsin meille lattianpesuun tarkoitettuja tarvikkeita. Lasikuituisen teleskooppivarren, (ihan huippua, sain sen mun kääpiömitoillekin säädettyä.) Monitoimimopin sekä siihen liitettäviä oheistarvikkeita: levymopinmikrokuitu laminaattimopin, mikrokuitumopin sekä vielä mikrokuitu lattialiinan. Mähän oon noita meidän laminaattilattioita pessyt ihan samalla mopilla mitä oon käyttänyt  keittiön ja eteisen laattoihinkin.UPS!!!  Nyt mulla on ihan oma väline olkkarin ja makkarien huoneiden lattioihin. Jees!
Nämä ovat niin käteviä, kun voi vaan  yhteen varteen vaihdella tarvitsemansa välineen! Sekä näitähän voi pestä pesukoneessa.


Meidän lattiathan ovat pääasiassa laminaattia, lukuunottamatta keittiötä ja eteistä, jotka ovat laatalla ja siten helposti puhdistettavissa. Ja tietenkin kodinhoitohuoneessa ja pesutiloissa on laatat.
Ensimmäisenä testasin keittiönlaattoihin uutta monitoimimoppia javartta. Lasikuituinen varsi oli tosi kevyt ja helppo säätääkin! Taisin nojailla siihen liiankin innokkaasti, koska se sääti itsensä matalaksi ihan itsestäänkin...Hupsista :)  Laatat pesin levymopilla ja saumat harjasinsaumaharjalla, jonka kotiutin meille myös. Tämäkin jo ennestään mulle tuttu harja ja huippukätevä saumojen putsailuun ahtaastakin tilasta. Nyt mietin vain, että harjaanko nuo saumat ennen kokonaisvaltaista lattianpesua, vai vasta sen jälkeen? Valuuko se lika takaisin saumoihin jos harjaat ne ensin? Ja sitten jos harjaat lattianpesun jälkeen, jääkö se lika siihen reunoille?!?  Hm...Kyllä siivouksessakin voi olla kinkkisiä kysymyksiä?! Mä harjasin kuitenkin eka ne saumat ja sitten vasta pesin lattian.

Vanhat Sinin tuotteet kannoin yläkertaan ja  nyt ei tarvitse kanniskella niitä edestakaisin siivouspäivänä. Ne kun ovat vielä ihan käyttökelpoisia, vaikka ovatkin jo vanhoja.


Kiiltääkö meidän lattiat?!? Mun mielestä kyllä :D


Tuleekohan mustakin siivoushullu näiden tuotteiden ansiosta? Itse kun oon vähän hälläväliä-tyyppi tässä siivousasiassa...No se jää nähtäväksi, mutta kyllä hyvillä välineillä vain on suuri vaikutus siivousintoon ja kuinka helppoa onkaan vain nopeesti pyyhkäistä lattiat esim.mikrokuitumopilla! Nyt vain täytyy miehellekin opettaa mikä väline tuohon varteen kiinnitetään lattioita putsatessa.


Sini auttoi mua myös vähäsen pyykkäämisessä ja kylppärien siivouksessa, mutta niistä lisää toisella kertaa sitten :)

Postaus toteutettu yhdessä SINItuotteen kanssa* Kiitos kivasta yhteistyökamppiksesta :)

Ei kommentteja

Kiitos viestistäsi :)