Pieniä shoppailuja!

Pirteetä perjantaita!

Se ois vipa työpäivä edessä ennen odotettua viikonloppua. Eilen töihin mennessäni pyörähdin nopsasti spr:n kirpparilla pitkästä aikaa. Oon tietoisesti vältellyt kaikkia kirppareita jo pitkän aikaa, tuota roinaa kun tuntuu vieläkin olevan omastakin takaa. Mukavasti sain myytyä viimeksi  fb:n puolella, kiitos kaikille ostajille! Otetaan pian uusiksi:)
No mutta, siellä kirpulla mua odotti tälläinen mustakahvainen tarjotin, jossa on kahdelle kynttilälle paikat. 4e köyhdyin tästä. Pohjassa lukee desing Kaija Antila : Musta Ruusu. Neva hööd, mutta mukaan lähti.


Nykyään ei voi käydä enää edes huoltoasemalla, etteikö sieltäkin löydy jo sisustuskamaa. Helsingin reissulla kun pysähdyttiin jossain(?) abc:lla tankkaamaan ja käytiin kahvilla, niin huoltoaseman sisällä myytiin sisustuskamaa, sekä sisäpuolella oli pari sisustusliikettäkin. Mun ois pitänyt vaan jäädä autoon istumaan ja odottamaan... Ostin tällaisen tynnyrijakkaran, pehmeällä istuinosalla. Kansi on irrotettava ja tyttöhän sinne jemmasi heti piirrustustavaransa.
Marokkolaistyylinen pyöreä tarjotin 5e ja tuo tulee varmasti vielä kynttilöiden alle pöydällekin.
Oon muutes kaivanut jo  kaikenmaailman taljat ja pehmoiset torkkupeitot esiin, täällä on kylmä! Takkaa ollaan jo polteltu ja kaippa nuo lämmötkin voisi pian napsauttaa päälle.

Vuosia kaapinperukoilla majailleita Partyliten kynttilöitä laitoin nyt tuonne kirjan sisään ja tarkoitus ois ne poltella pois piakkoin. Tosin usea laatikko jäi vielä kaappiinkin, nää oli silloin joskus niin ihania. Ja onhan ne ainavain, mutta liian kalliita... 

Anttilasta hain eilen Cheekin uuden levyn. Onks noloa jos äiti ja 5-v tyttö kuuntelevat samaa musiikkia?? Kävelin kassalle ja monesti oon päättäväisesti ohittanut Annon ihanat kupposet ja lautaset, mutta nyt siellä oli tällaisia purkkejakin. Tuo oli vain otettava mukaan! Laitoin sinne pumpulipuikot ja pumpulitupoille raidallisen version tuosta aion tuunata itse. Marmorinen hammasharjateline 1e poistokorista -hyvä ostos.
Tiesittekö, että Halpa-Hallissa myydään Tigin shampoita ja hoitoaineita? 14,95e iso purkki shampoota sujahti mun koriin. Ihanaa tänään pestä uudella aineella ja käydä puhtaassa saunassa...Skippaan mielestäni tuon edessä olevan työpäivän kokonaan -plaah.


Palaan myöhemmin ed. postin kommentteihin!

Mukavaa viikonloppua :)

Ei kommentteja

Kiitos viestistäsi :)