Pian pääsee puhtaaseen saunaan

Eilen sitten siivoilin meidän kylppäriä ja saunaa ihan tohinoissani uusillaSinituotteilla. Kuka normaali edes siivoilee ennen väsyttävää iltavuoroa?! Mutta lopputulos kyllä palkitsi ja nyt odotan huomista saunailtaa, koska joka nurkka kiiltää ja ilmassa on raikas, puhdas tuoksu. Meidän kylppärihän on tälläistä perussettiä, rakennusvaiheessa luovuin monesta ideasta ja must have-jutusta, mutta eipä sitten edes muistella mitä ne olivatkaan... Väreihin täällä oon erittäin tyytyväinen, kuvassa lattian väri vähän vääristyykin, mutta samanlainen tummanharmaa se on kuin seinässä olevat laatatkin. Ainoastaan tuolle katolle ajattelin tehdä jotain, valkoiseksi?Lasitiilet  6 vuotta sitten eivät olleet muodissa, mutta mitäs mä siitä piittasin, niitä oli jonnekin saatava!


Pesin lattiat ja kylppärin seinätkin tällä pesuharjalla. Saumaharjallahinkkasin laattojen välit, jotka olivatkin jo osittain muuttaneet väriä veden vaikutuksesta. Näistä harjoista tuli kyllä mun lempparit! Siivous sujui nopeasti ja tehokkaasti. Käytössä oli myös tälläinenkylpyhuonesetti .Lopuksi kuivailin lattian ja osittain seinätkin tällätriplakuivaimella. Vanha kuivauspää olikin jo ihan roskiskamaa :)
Saunanlauteet ja seinätkin hinkkasin laudepesurilla ja lopuksi huuhtelin suihkulla. Laitoin kumisen ovimaton lattialle estämään liukastumista lauteilta poistuttaessa. Nyt ei tarvitse sydän kurkussa vahtia lasten poistumista suihkuun.
Saunan käsittelin noin vuosi sitten mustalla Supi-saunavahalla. Miehen ylläriksi tietenkin touhusin hänen töissä ollessaan, kuinkas muuten! Alunperin lauteet ja seinät olivat siis aikas vaaleat. Onneksi koko perhe on tykännyt tästä muutoksesta. Nyt on sellaista savusaunamaista tunnelmaa ja usein saunotaankin myrskylyhdyn loimussa.

Kuvat on vähän hassuja ja tärähtäneitä, koska kylppäri on aika pimeä ja omistaa vain pienen tuuletusikkunan, kuten saunakin.
Pyyhkeissä meillä on pakko olla jokin värikoodi, jokaiselle (aikuiset+murkku) oma värinsä siis. Marimekon pyyhkeet ovat palvelleet jo meillä vuosia. Näitä tuli joskus aikoinaan keräiltyä useampikin setti CM:n leimoilla. Hitsi, onkos siitäkin jo 6 vuotta?!! Voisi olla aika jo päivittää nuo pyyhkeetkin...Hah.Sinituotteelta sain myös pyykinkuivausta helpottavan TED XL kuivaustelineen. Tähän mahtuu helposti meidän pyykit kuivumaan. On kuulkaa siipeä jos mihin suuntaan! Kannoin tuon telineen yläkertaan, niin pyykki kostuttaa sisäilmaa talvisin siellä. Lakanat ei meillä kuiva ovien päällä, vaan kylppärin katonrajassa menee pyykille tarkoitetut narut. Välillä käytän siellä pyykkipoikia ja näilläpyykkinipsuilla selvitään ilman tyhmiä painaumia. Nyt on meidän perheen siivousvälineet ja pyykinkuivausjutut kunnossa, kiitos siitä Sinituotteelle!
Täällä ripsottelee vettä, taidan ryhtyä teen keittoon ja laitella paikat kuntoon ennen töihin lähtöä. Mahtavaa kun viikonloppu on taas ovella! Ja tiedossa aikas kiva sellainen ;)

postaus toteutettu Sinituotteen kanssa ja tavarat sieltä saatuja :)*

Ei kommentteja

Kiitos viestistäsi :)