Omppuhilloa ja perjantaifiilistä ilmassa

Huh mikä mateluviikko kohta takana! Niin kaunis sää on ollut koko viikon ja arvatkaa vaan onko ollut tylsä lähteä iltavuoroon töihin. Tänään vielä...
Sain työkaverilta pussillisen omppuja ja keittelin ne omenahilloksi. Tässäpä ohjetta tänne teillekin ja itselle muistiin. Tätä nimittäin teen lisää ja jätän kaupan hillot hyllyille.
OMENA-VANILJAHILLO
n. kilo omenanpaloja
300g hillosokeria
halkaistu vaniljatanko
1dl omenamehua
Keitellään ainekset kattilassa ja raaputtelin pehmenneistä vaniljatangoista siemeniä sekaan. Jäähdytellään valmista hilloa hetki ja purkitetaan. Tyhjät purkit pesin, kuivasin ja pidin  100 asteisessa uunissa. Huom, lasipurkit kylmään uuniin, etteivät poksahda.


Seuraavaksi meillä keitellään paholaisenhilloa. Ehkä jo viikonloppuna?


Meillä puhkesi nyt sitten tytöllekin vesirokko. Ihan hyvähän se on sairastaa pienenä, itse kun olin seiskaluokalla kun tuo tauti iski. Just silloin kun ei oisi saanut naamassa olla näpyn näppyä muutenkaan, niin että vesirokko! Nyt naurattaa, silloin ei...
Onneksi meillä ei ole mitään erityisiä suunnitelmia tälle viikonlopulle. Ajattelin pestä ja testailla kylppäriin saamani sinituotteet ja toivottavasti ehdin tännekin näpytellä pian tuloksia.
Eilen innostuin kuvailemaan fb:n kirpulle tavaroita ja julkaisin omilla fb-sivuilla romukasasta kuvan. Nopeasti tulikin sen kuvan alle kyselyjä teiltä ja ehdotus jos kuvaisinkin niitä tuonne sivuilleni. Miten en itse tajunnut ollenkaan tarjota niitä teille ensin??? Tyhmätyhmä!! No, tarkoitus olisi sitten huomenna pitää jäljellä olevista tavaroista kirppis. Sekä tekstiilejä pyörii koko ajan koneessa, eli niitäkin on sinne tulossa! Kaappien kaivelu on täällä menossa, sekä jatkuu huomenna, joten eiköhän sinne sitä tavaraakin löydy lisää.Klikkaa siis itsesi huomenna illansuussa Kolmen Tähden Koti<--- p="">
Huhuilen täälläkin vielä yhtä Habitare-lippupaketin voittajaa!
Ulla kirjoitti 2.9.2013 klo 12.31 Tuhoa
Mukana ehdottomasti, yhdellä arvalla!

Huomenna arpaisen uuden voittajan, niin saan liput toivottavasti maanantaina postiin. Muiden voittajien liput postitan tänään:)

Nyt odottelen miestä kotiin töistä ihan näillä minuuteilla saapuvaksi, läpsystä vahdinvaihto ja pienin potilas saa köllötellä yöpukeissa koko päivän passattavana :)
Palaan ed.postin kommentteihin ajan kanssa, mukavaa perjantai 13 päivää!!!

Ei kommentteja

Kiitos viestistäsi :)