Mun Habitare kuulumiset

Heissan!!!

Täällä on eräs väsynyt, mutta niin onnellinen Habitaren kävijä. Tunnen pienoista ylpeyttä tajutessani kuuluvani näinkin mahtavaan porukkaan. Oli ihan huikeaa nähdä lukijoitakin, tuntui hetken pienen julkkikselta :) Hih!!! Sekä Casan bloggaajat ja muutkin blogikollegat , joita kävi moikkailemassa, olivat upeita tyyppejä. Eilen illalla ajeltiin kotiin ja sain rauhassa miettiä kaikkea kokemaani. Habitare messut olivat mulle ihan ensimmäiset ja päällimmäisenä mieleen sieltä jäi lukuisat valaisimet, joita oli paljon ryhmiteltynä eri korkeuksille. No kuvat kertokoot.

Marokkolaistyylinen sisustus ihastutti mua eniten, tullainen Pouf olisi ihana! Tai lyhty! ZocoHome on mulle aika uusi tuttavuus, täytyykin mennä kurkkimaan heidän nettikauppaansa.


Alakuva on jostain eri liikkeen edustuksesta, en enää muista mikä se olikaan... Ehkä vähän liikaa väriä mun makuuni, mutta tuo mustavalkoinen vati ois aikas ihana! Huomasin muuten että kuormalavoja oli käytetty tosi paljon eri tilojen somistuksissa. Tässä sohvana.Valokuvaus tuolla oli tosi haasteellista ihmismäärän vuoksi. Enhän mä voinut mennä ajamaan tyyppejä osastolta pois, "Kuulkaa sori, mun täytyisi nyt kuvailla vähän." Joitain otoksia sain muistoksi tallennettua kuitenkin, osa enemmän ja osa vähemmän tärähtäneitä :)


Pisama, Saana ja Olli, KLO desing

Meille oli Casan puolesta varattuna hotellihuone, joka sijaitsi ihan messukeskuksen yhteydessä. Lauantai-iltana hypättiin junaan, joka kuljetti meidät Malmiin. Malmille? No miten toi nyt taipuu?! Oli miten oli, päästiin treffaamaan ja ihastelemaan kaverien uutta kotia. Kai mä nyt sieltäkin pongasin kivan idean lemmikinomistajille ja nappasin pari kuvaakin. Tästä myöhemmin lisää. Käytiin vielä parilla* tuopposella ja yht`äkkiä turistessa kello olikin jo niin paljon, että täytyi lähteä kohti hotellia valmistautumaan seuraavaan Habipäivään.


Toinen lempiosasto oli Balmuir. Tää on niin mun näköinen sisustustyyli. Tai tuollaisen tyylin haluasin...Täytyykin seuraavaksi yrittää luoda tuo tunnelma meidänkin makkariin, miten, en tiedä vielä.


Reissu oli ostosten kannalta köyhä! Ostin 5kpl Polka Jam postikortteja. Keskustaan ei lähdetty shoppailemaan ollenkaan, nimittäin mun Varsovasta tuotuun kenkään on piilotettu jonnekin häly, joka huutaa joka kaupassa. Vartijan koppiinkin tutustuin siis tällä reissulla. Se tyyppi vois vähän sisustella sitä koppiansa! :) Eikä vartijakaan sitä hälytintä löytänyt, mutta siellä se jossain kengän uumenissa on. Mä sanon vaan, että varsinaiset shoppailukengät. Tai sit otan vaan ton vasemman kengän pois kauppaan mennessäni...
Yritän nyt koota ajatukset kasaan ja laskeutua maanpinnalle, se ois iltavuoroviikko edessä.
Kivaa viikkoa!!!

Ei kommentteja

Kiitos viestistäsi :)