Majoitustarjous Habitare viikonlopulle!

Tarvitsetko majoitusta Habitare viikonlopulle? Minä ainakin, me kun ajellaan täältä sellainen lähes 400km pääkaupunkiin!
Casablogien kautta saat nyt hienon majoitusedun Holiday Inn Helsinki Messukeskuksessa tällä erikoistarjouksella.


 Holiday Inn sijaitee Messukeskuksen vieressä ja on loistavien kulkuyhteyksien päässä keskustasta. Pasilan juna-asema on lähellä ja siitä hurauttaa junalla muutamassa minuutissa keskustan sisustusliikkeisiin. Itse ainakin ajattelin muutamankin sisustusliikkeen käydä läpi tuona viikonloppuna messuilun lomassa:) (Katso kartta)

Hinta sisältää majoituksen standard-luokan huoneessa, runsaan buffet aamiaisen, saunan ja kuntosalin käytön. Muista siis varatessasi mainitaCasablogit, niin saat hinnan kohdilleen :) Tämä tarjous on voimassa siis vain Habitare viikonlopun ajan. Huonevaraukset voit tehdä puhelimitse yllä olevasta numerosta tai netin kautta TÄSTÄ linkistä.


Casan blogaajia yöpyy tässä samaisessa hotellissa, minä mukaanlukien. Kuvassa huone näyttää aikas hyvältä, vaikka tuskin tuolla tulee muutakuin käytyä nukkumassa. Kyllä tälläisen maalaistollon kelpaa:)
Aamiasta odotan erityisesti, ihan luxusta käydä valmiiseen pöytään ja syödä rauhassa! Ihan miniloma tiedossa siis ensi viikonloppuna.
Tulkaahan moikkailemaan meitä bloggareita messuille, ois kiva saada kasvot lukijoillekin, nähdään!
*Postaus toteutettu yhteistyössä Holiday Inn Helsinki Messukeskuksenkanssa*

Ei kommentteja

Kiitos viestistäsi :)