Lemmikinomistajille tarravinkki & Kasvihuoneilmiö

Helsinki/Habitare viikonloppuna vierailtiin lauantai-iltana kaverien kodissa, jonka he olivat ostaneet ja rempanneet mieleisekseen. Hieno kaksikerroksinen rivarinpätkä, jossa me vietettiin erityisen hauska ilta, kiitos siitä :) Heillä on suloinen Mauno koira, josta onkin postin lopussa suloinen kuva... Leikkisä pentu, joka lumosi nappisilmillään leikkiin mukaan, kukapa olisi voinut vastustaakaan?!? Sanotaan näin, että Mauno simahti ensin :D
Sunnuntain kotimatkalla pistäydyttiin heidän kanssaan vielä Kasvihuoneilmiö nimisessä liikkeessä. Voi valtava, miten paljon katseltavaa ja ostettavaakin olisi siellä ollut! 

MÄ HALUUN TUOLLAISEN PÖYDÄN, jookos! Olisin voinut pyöriä tuolla kaupassa vaikka miten kauan, mutta mies ei ollut ihan samaa mieltä, mikä tylsimys.


Lapsille ja lapsenmielisille oli tarjolla pehmolelupallomeri. Aika hauska idea ja jos meillä ois tilaa, tuollainen tulisi meillekin.  Vähänkö teki mieli hypätä tuonne pehmoisten nallukoiden sekaan...

Ja sitten siihen vinkkiin lemmikinomistajille... Saara on tilannut tälläisiä sisustustarroja netistä. Apua, laitoin ylös vielä sen osoitteenkin, mutta kai mä nyt oon sen lappusen jo hukannut!!! Niin mun tapaista, huoh. Puhelinkuvia näppäilin, kun oli pakko saada tänne teille vinkiksi. Ja äkkiäkös sen osoitteen selvitän, jos joku kiinnostui tarroista!
Tämmöinen pikaposti tällä kertaa. Mun piti kirjoitella viikonloppun kuulumiset ja uudesta hankinnasta mikä tarttui mukaan Ikeasta. Mun siivoiluissa kesti kuitenkin niin kauan, että en saanut kunnollisia kuvia räpsittyä hämärässä olkkarissa. FB:n puolella on kuitenkin vilaus uusimmasta hankinnasta. Yritän huomenna napsia uusia kuvia olkkarista, siellä kääntyi vähän järkkäkin vaihteeksi.
Kivaa iltaa!

Ei kommentteja

Kiitos viestistäsi :)