Lauantai&pari hölmöä diy-juttua


Moikka kaikki !!!

Voisko joku kertoa mihin nämä vapaapäivät valuvat? Miks tää aika menee kotosalla paljon nopeampaa kuin työmaalla? Salaliitto?
Nytkin on jo ilta ja mitään järkevää en oo saanut koko päivän aikana aikaiseksi. No niiden tylsien kotitöiden lisäksi tietty... Siitä harmistuin niin paljon, että otin väkisin aikaa omille tuunailuille ja sisustusjutuille ja jätin pyykit hetkeksi omilleen :)  Siivosin alakerran uusilla välineillä, joista kuulette lisää huomenna ja järkkäilin vähän pikkutavaroitakin siellä. Sekä viimeisimpiä kesänkukkijoita leikkasin maljakoihin.


Olkkarin pöydälle vaihdoin uudet somisteet. (joo taas vaihteeksi.) Nyt syksyn tullen alkaa tuo ruskea väri pieninä ripauksina taas kiinnostaa, enää ei kuitenkaan tarvis maalata koko seinää ruskeaksi:) Sekin on jo koettu...Kaadoin siis kahvipapuja tuolle isolle vadille ja ne tuovat nyt mukavan kahvintuoksun koko kämppään.


Sitten niihin DIY-juttuihin. Noista hauskoista ryttymukeista lähti idea maalailla tavallinen iso limsatölkki (okei siideri) mustaksi sprayllä. Hain puutarhasta vielä siihen kukkasen. Tuolta kun ei enää mitään isoja mahtikimppuja keräillä, koska suurin osa kukista on jo kompostitavaraa.


Puutarhan lannoitteille oon jo pitkän aikaa kaivannut jotain muuta säilytysjuttua kuin ne alkuperäiset tylsät säkit. Putsasin siis tavalliset muoviämpärit ja liimasin niihin jäljelle jääneestä kirjaintarra-arkista tunnistamista helpottamiseksi kirjaimet. K niinkuin kalkki, SL = syyslannos ja gl on tietenkin gevätlannos. No joo, ne k-kirjaimet oli loppu, mutta kyllähän tuosta nyt ymmärtää!


Lahjoin murkkupojan pesemään meidän autoja ja mies leikkasi nurtsin ja mitäs mä teen...roikun netissä ja valmistan samalla meille herkkuruokaa illaksi.
Tänä iltana meillä vietetään siis meksikolaista iltaa. No ei me täällä mitkään sombrerot päässä olla, vaan tämä rajoittuu nyt syömispuoleen. NAM!  ¡Qué tenga una buena noche:)

Kivaa iltaa teillekin :)

Ei kommentteja

Kiitos viestistäsi :)