Kaamee manantai, vaihteeksi :/


Hellou!!!
Tämä viikko ei alkanut ollenkaan mitenkään kehuttavasti. Aamulla nukuin pommiin ja myöhästyin töistä tunnin verran. Noloa! Siis munhan piti painaa vaan torkkua! Sen sijaan sammutin koko hiivatin herätyksen...Ja ei sekään vielä riittänyt, vaan unohdin pukukaappini avaimen kotiin ja huomasin sen vasta työmaan parkkiksella :/  Turha kai edes mainita, että kaapissa oli mun työvaatteet ja kengät ynnä muut tärkeät jutut. Pomo vaan nauroi mulle ja mun toilailuille :D
Jouduin lähtemään töistä etuajassa kotiin hoitamaan vesirokkopotilasta ja arvatkaas mikä hänen ruokatoiveensa oli tälle iltaruoalle...Riisipuuroa :O No sitäpä sitten keittelin ja harmittavan harvoin tuleekaan tuota puuroa tehtyä. En tiedä mistä riisipuuro oli pojan mieleen tullutkaan?! (okei, eka satsi paloi pohjaan.) Ensi kerralla teen kyllä uunipuurona tuon, niin ei pala pohjaan, eikä tarvis sekoitella ja vahtia koko ajan kypsymistä.


Tigerista luulin ostaneeni harlekiinikuvioista lahjapaperia, mutta tämähän olikin kätevästi tarramuovia. Päällystin sillä tuon jäätelökoneen pahvilaatikon. Mulla on paha tapa säilöä kaikenmaailman pahvirasioita ja hyvä kai niin... Eikös tullutkin hieno? Kannen suhuttelin sprayllä mustaksi. Samalla suhutteluvaivalla ennen keltainen peltirasia sai uuden mustan värin myöskin. Tämä pötti on keittiössä käytössä kompostiin vietävien biojätteiden astiana. (Ennen kuvia alla)
Nyt taas innostuin kompostoinnista, kun sain oikeasti sitä multaakin sieltä ulos.  Koko kesänä ei olekaan tullut kompostia täytettyä keittiöjätteillä. Äh.Tarramuovista jäi just sopiva hukkapala ja uudistin tämän "kirjan." Ajattelin säilöä tuolla sisällä kaukosäätimiä, mutta saapa vain nähdä päätyvätkö ne sinne kenenkään muun toimesta kuin itseni :) Ihan se ja sama, kivan näköinen siitä nyt tuli kuitenkin! Hm, itseasiassa tuonnehan vois laitella vaikka tuikkukynttilöitä säilöön... Olisivat aina kädenulottuvissa.Nyt taas siis lajitellaan keittiöjätteet! Ainakin tuohon talven tuloon asti... Kompostointia koskevia vinkkejä saa mulle laitella, en hirveästi tiedä siitä mitään ja oon niin iloinen, että sain ekan satsin oikeaa, hyvää multaa itse tehden. Tiedän toki siis mitä jätteitä voi kompostoida, mutta mistään kuivikkeista tai kompostin herättelyjutuista en oo ottanut selvää ollenkaan. Infotkaa ihmeessä, jos teillä on jotain pientäkin tietoa asiasta!Haha, lapset täällä katsovat duudsoneita ja jaksossa on nyt joku perhe, jonka äiti on siivoushullu ja nimeltään myöskin Marika. Meidän Sinttu totesi: " Äiti sä et oo ollenkaan tuollainen hermoraivo, sä oot vaan internet- ja sisustushullu." Eikös tän voi nyt kuitenkin ottaa ihan kohteliaisuutena, joohan?!
Nyt kuumaan suihkuun ja nukkumaan, niin jaksan aamulla ajoissa töihin :D Huomenna on tiedossa tiivis lasten harrastuspäivä, iltani kuluu siis tanssin ja jalkkiksen parissa. Ja hei BB alkaa huomenna! Ketähän julkkiksia sinne on  muka lupautunut, jännä nähdä :D 
Kivaa tiistaita teille :)

Ei kommentteja

Kiitos viestistäsi :)