HaBihabitarePaNiiKki

Paniikki!!! Nimittäin vaatepaniikki. Ja ehkä kaikki muukin paniikki, en kyllä ole yhtään esiintyjätyyppi, mutta tänä viikonloppuna sekin kammo vissiin kohdataan. Huomenna minut ja muita Casan bloggareita tapaat Habitare messuilla ja mulla _ei ole mitään päällepantavaa sinne_piste. Töistä päästyäni mun äiti haki pikkuiset mummoloimaan ja murkkupoika lähti toiseen, isänsä puolen mummolaan  pitkästä aikaa viikonlopuksi. Hänellä oli omien sanojensa mukaan niin ikävä mm. pikkuisia koiria mitä heillä siellä on:) 
 Itse suunnistin siis vaatekauppaan YKSIN. Sehän on ihan selvää, ettei sieltä naisen hätään mitään kiireessä löydy! Nyt alan ostelemaan vaatetta aina kun löydän mieluisen, oli sillä hetkellä tarvetta tai ei. Todella harvoin tulee muutenkaan itselle osteltua mitään. Sanomattakin on varmaan slvää, etten muodista tiedä/tai edes piittaa mitään.

Näillä vanhoilla rytkyillä siis menee tämä reissu, sori. Tai no osa on Varsovan shoppailuja, joten aikas uusia mulle siten. Tähtihuivin ajattelin heittää kaulaan, koska siellä Habitaressa  edustan tätä meidän Kolmen Tähden Kotia ja ne tähdet tulevat aina kuulumaan meidän eloon. Jokaisessa tähdessä on lapsen etukirjain ja pienin tähti edustaa meidän nuorinta, eli Siniä, keskikokoinen on Jesse ja ison,vanhin poikani Miro sai suurimman tähden rintaani.
No mutta, ekan päivän asuni on siis aikas mustavalkoinen, mutta sunnuntaina vedän lilat housut jalkaan :)  Ja ihan kauheeta, kun nyt pitäisi edustaa, niin en ole ollenkaan jaksanut siihen panostaa ylimääräistä... Musta-valkoinen on minusta kuitenkin aina tyylikäs ja hienonnäköinen?


Sohvalle heittelin kokeiltavaksi vaatteita mitä ajattelin ottaa mukaan. Mutta miksi ne nyt kiristävät...Mitä hittoa! Mä en siis ole vieläkään pääsyt niistä kesäkiloistani eroon, samperi soikoon että harmittaa. No mutta, te jotka mut tuolla messuilla pongaatte, niin kuvitelkaa mut 5 kiloa kevyemmäksi, jookos.
Messuille me bloggarit otamme koneet ja kameran mukaan, tietty. Kuvittelin tuovani koneeni tuossa ihanassa vaaleanpunaisessa tähtilaukussa, mutta kun konetta sinne tämän kuvanoton jälkeen yritin sovittaa, SE EI MAHTUNUT SINNE. Kai mä sitten vien tietsikan cm:n pussissa tai jotain...Mitähän muuta vastustusta tässä vielä tuleekaan?

Meitä Casan bloggaajia pääset kurkkimaan tällaisellä ahead-areenalla. Itse toivoisin kuitenkin, ettei se jäisi pelkäksi kurkkimiseksi, vaan tulisitte sanomaan edes:"Moi, tunnistan sut ja luen sun blogia."  tms. Ihan tyhmältä tuntuu mennä tuonne ns. esille!?  Kun ihan tavallisia tallaajiahan me ollaan kuitenkin?!!! IHAN mahtavaa on tutustua kollegoihin ja parasta kaikessa olisi tavata teitä lukijoitakin. Vaikkakin mua jännittää IHAN hirveästi :D

Nyt äkkii pakkaamaan, mies vetää heebot jos en oo mitään vielä laitellut valmiiksi ennenkuin se tulee töistä :D Mä oon aika kuuluisa meidän perheessä tästä mun pakkausinhosta. Kyllähän sitä aamullakin ehtii...vaikka mitä?
Mukavaa iltaa!!!

Ei kommentteja

Kiitos viestistäsi :)